Ben jij een medior technisch consultant? Vind je het leuk ook te worden ingezet als technisch projectleider en/of informatie-analist? Houd je ervan zowel bij klanten als aan onze eigen producten te werken? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als technisch consultant bij Lost Lemon ken je geen verveling: jouw baan is vol afwisseling. Zo adviseer en begeleid je klanten rond technische vraagstukken en digitale gegevensuitwisseling, met name binnen het sociaal domein. Ook analyseer en implementeer je digitale gegevensuitwisseling en ontwerp je een architectuur op basis van referentie-architecturen. Verder adviseer je over data-migraties en voert ze uit, stel je datamodellen op, voer je technische projecten uit en geef je leiding aan een technisch project.

Over jou

Je bent resultaatgericht, klantgericht en werkt zelfstandig. Door jouw kennis en ervaring ben je een goede gesprekspartner en kun jij de uitvoeringskracht van organisaties versterken.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • een afgeronde relevante hbo/wo-opleiding
 • Prince2 foundation, IPMA, PMP of vergelijkbaar certificaat
 • 5 jaar ervaring als consultant en/of projectleider bij een consultancy-organisatie, rijksoverheid, gemeente of uitvoeringsorganisatie
 • kennis van informatiearchitectuur en informatiestandaarden ervaring met modelleringsmethodieken als BPMN, UML en/of Archimate
 • kennis van de technische vraagstukken waar gemeenten en andere overheidsorganisaties op dit moment mee te maken hebben
 • ervaring met Scrum
 • schrijft sprankelend Nederlands
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voorleggen

Wij bieden jou

 • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
 • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
 • Flexibele werktijden
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Maatschappelijk relevant werk
 • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Ons HRM-team (hrm@lostlemon.nl) beantwoordt graag al je vragen. Je kunt ook bellen naar het HRM-team via 085 489 88 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Ben jij de tester die we zoeken? Vul onderstaand formulier in, dan hoor je snel van ons.

Choose File
Choose File

Maak alvast kennis

Als business consultant sociaal domein adviseert Pieter Verkaik o.a. gemeenten en ministeries op het gebied van gegevensuitwisseling of procesinrichting binnen de taken van het sociaal domein. Dat klinkt veelomvattend en dat is het ook. Pieter over zijn werk:

“Wat ik heel leuk vind is dat elke opdracht anders is, dat er steeds iets anders van je wordt gevraagd. Dat is uitdagend en daar houd ik van. En altijd werk je ergens naartoe, je hebt een duidelijk doel. Bij elke opdracht leer je nieuwe mensen kennen, want je doet het natuurlijk niet alleen. Dat werken in teamverband is fijn.”

Lees het interview

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig