Blijf op de hoogte

Nieuws

We communiceren steeds meer digitaal. Dat geldt ook voor gemeenten en andere organisaties in het publiek domein, zowel onderling als met burgers.

Het is zover: LeerSaam, dé nieuwe applicatie voor gemeenten om onderwijstaken af te handelen, is live gegaan.

Van alle Nederlanders heeft 20 tot 25 procent moeite met digitaal zakendoen met de overheid. Er zijn dus 3,4 miljoen Nederlanders die daar hulp bij nodig hebben.

Met de Groene Vink deelt het Zorginstituut elk jaar een compliment uit aan softwareleveranciers die werken aan iStandaarden.

Klanten van Lost Lemon kunnen erop vertrouwen dat hun (persoons)gegevens bij ons in veilige handen zijn. Dat is weer eens bevestigd door Lloyd’s.

Gemeenten zijn actief om de dienstverlening aan hun inwoners steeds verder te verbeteren. Zo werken ze door digitalisering aan vermindering van de papieren rompslomp voor hun inwoners.

We bankieren tegenwoordig digitaal, shoppen meer en meer via internet, boeken vakantie, etentje of concert online en voor het versturen van een felicitatie pakken we ons mobieltje of een tablet.

Om laaggeletterdheid aan te pakken, trekt het kabinet 425 miljoen euro uit in de periode 2020-2024. Dat is ruim 35 miljoen euro méér dan in de periode 2015-2019. Onderdeel van de nieuwe aanpak is o

Pagina's

U bent hier