Blijf op de hoogte

Nieuws

Lost Lemon blijft groeien. Hoe de samenleving zich ook ontwikkelt, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden.

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Als eigenwijze en sprankelende citroenen weten wij het verschil te maken.

Dat Lost Lemon stretchend advies en eigenzinnige ICT-oplossingen biedt, is voor velen geen nieuws. Dat we een sterk sociaal dna hebben en vooral actief zijn in het sociaal domein, is ook bekend. Maar wist je dat we een eigen consultant en ontwerper voor visuele communicatie hebben? Zijn naam is Michel Henry.

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Als eigenwijze en sprankelende citroenen weten wij het verschil te maken.

De gemeente Heerenveen wil dat haar medewerkers die zich bezighouden met Jeugd en Gezin beter overzicht krijgen van hun werkzaamheden. Daarnaast wil Heerenveen de burgers meer betrekken bij hun dossier zodat ze meer grip krijgen op hun eigen traject. Om dit te realiseren heeft de gemeente gekozen voor MensCentraal en Mijn GemeentePortaal van Lost Lemon. 

Wij hebben een goed oog voor de ontwikkelingen in de maatschappij en de markt en wij zien altijd kansen. We blijven dan ook groeien. En we staan dus altijd, ook nu, open voor contact met leuke, deskundige mensen die bij Lost Lemon passen.

Op dit moment zoeken we naar een sprankelende helpdeskmedewerker. 

De scholen in de regio Noord zijn weer begonnen en ook voor de rest van Nederland zit de zomervakantie er binnenkort op. Vanaf dit schooljaar (2020/2021) wordt een nieuwe voorziening van kracht: de Voorziening Vroegtijdig Aanmelden (VVA) gaat op 1 september live. Deze voorziening komt voort uit de wet ‘Aanmelddatum en Toelatingsrecht mbo’ en heeft tot doel de leerlingen die van het vmbo naar het mbo gaan doorstromen in kaart te brengen; dit om te voorkomen dat er leerlingen uitvallen in deze overstap.

Lost Lemon is op zoek naar een enthousiaste en ervaren Product Owner E-dienstverlening/Projectleider met organisatie skills!

De gemeente Hoorn neemt goede communicatie met de burger serieus. Om ook de digitale interactie met haar burgers te optimaliseren, heeft Hoorn gekozen voor het werken met Mijn GemeentePortaal (MGP).

Stel, je bent hard aan het werk met een inhoudelijk ingewikkelde opdracht waar een strakke deadline aan verbonden is. Nu je vanuit huis werkt, vraagt die toch al veel extra inspanning.

Pagina's

U bent hier