Blijf op de hoogte

Nieuws

Begin november is de pilot van de Slimme Krabbelaar van start gegaan. De primeur is voor het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF).

Lost Lemon is meer dan een ICT-bedrijf. Om dat te delen zijn we een serie gestart waarin we een beeld schetsen van de diversiteit van onze organisatie en de mensen aan het woord laten die bij ons werken. Dit keer is het business consultant Pieter Verkaik op wie we de schijnwerper richten.

Gemeente Den Haag is met haar 540.000 inwoners één van de G4-gemeenten (naast Amsterdam, Utrecht en Rotterdam) en stelt de burger centraal in haar dienstverlening. De Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten (SZW) van de gemeente helpt burgers onder meer bij begeleiding op weg naar werk. Om dat optimaal te kunnen doen, wil Den Haag de dienstverlening verbeteren. Lost Lemon gaat de gemeente hierbij ondersteunen.

Een gedenkwaardige middag! Meestal een slotzin, maar nu de start van het verslag van het derde Leminar (Lost Lemon-seminar), over ‘Integratie en inburgering: Toen, nu en later’.

Per 1 januari 2022 vormen de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard de nieuwe gemeente Dijk en Waard. De nieuwe gemeente wil maximaal dienstverlenend gaan opereren.

Op dinsdagavond 7 september organiseert Lost Lemon, in samenwerking met de Bibliotheek Zuid-Kennemerland de online workshop ‘Laaggeletterdheid: herkend, maar dan?!’.

Het is zover: na een lange pauze door Covid-19, komt er dan eindelijk weer een Leminar (Lost Lemon-seminar). Op dinsdag 28 september komen we samen voor het Leminar ‘Integratie en inburgering: Toen, nu en later’.

Op 21 september organiseert de Nederlandse Vereniging van Sociale Innovatie (NVSI) een Inspiratiedag voor het sociaal domein. Lost Lemon is van de partij en verzorgt vier sessies: over kostenbeheersing, de burger aan het roer, Jongerenloket 2.0 en Een leven lang leren.

Regelhulp is de routewijzer van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor mensen met een ziekte of beperking. Lost Lemon heeft de opdracht gekregen om het komende halfjaar, samen met het ministerie, Regelhulp te gaan verbeteren.

Pagina's

U bent hier