Blijf op de hoogte

Nieuws

Ieder mens is uniek, iedere aanpak naar herstel ook. GGZinGeest benaderde Lost Lemon met de vraag een bijdrage te leveren aan het re-integratieproces van een aantal van hun cliënten.

Laaggeletterden zijn er in allerlei soorten. In ons onderzoek "Laaggeletterden in beeld" werkten we 5 persona's van laaggeletterden uit.

Stadskweektuin NME Haarlem, Het Natuurlokaal, Food Union & Lost Lemon organiseerde vandaag twee kookworkshops op het terrein van de Poelpolder in Haarlem.

De schooltuin is al lange tijd een belangrijk onderdeel van het lespakket van de basisschool. Zelf groenten verbouwen en zien groeien is populair, met name onder kinderen.

Vandaag start de week van de alfabetisering! Zo'n 2,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen.

Dinsdag 5 september gaat in Den Haag het Maak Het Bruikbaar Festival van start! En wij zijn daarbij! Lost Lemon collega's Petra Doelen en Rebecca van der Meer zijn aanwezig en presenteren de workshop "Bouw Samen aan een Toegankelijke Digitale Overheid".

Afgelopen donderdag was Lost Lemon aanwezig op de 13e Zomerse Beursvloer Borrel in de Haarlemse Philharmonie.

Na een implementatieperiode waarin de MensCentraal suite volledig werd afgestemd op de processen van de gemeente Urk, is op 3 juli 2017 het startschot gegeven voor de ingebruikname van MensCe

Pagina's

U bent hier