Blijf op de hoogte

Nieuws

“Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.” Met deze indrukwekkende woorden sloot premier Rutte op maandag 16 maart zijn speech af.

Lost Lemon wil de communicatie tussen zorgverleners en patiënten verbeteren en heeft daarvoor De Krabbelaar bedacht, te gebruiken op je telefoon en op je desktop. We onderzochten de technische, economische en organisatorische haalbaarheid van De Krabbelaar. 

Vanuit Lost Lemon voelen we ons verantwoordelijk voor de maatschappij. Zeker in tijden dat de gezondheid van onze samenleving onder druk staat, nemen we als onderneming onze verantwoordelijkheid.

Ieder kind heeft talent. Ook de vele Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je toekomst niet wordt bepaald door je achtergrond, maar voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt.

Sinds 1 januari is een nieuw landelijk protocol van kracht voor het versturen van berichten door gemeenten aan het CAK. Het gaat daarbij om berichten over de eigen bijdragen die cliënten moeten betalen voor zorg.

Lost Lemon en Bibliotheek AVV geven een workshop over het project ‘Oud geleerd is jong gedaan’ op het Tel mee met Taal congres.

Lost Lemon is het nieuwe jaar vol leuke opdrachten begonnen! Deze komt vanuit gemeente Vlaardingen: Welke oplossingen ontstaan er als je taal en gezondheid dichter bij elkaar brengt?

Ruben is verstandelijk en lichamelijk beperkt en heeft veel zorg nodig. Zijn ouders hebben een dagtaak aan het regelen en geven van die zorg.

Na een groot aantal gemeenten, heeft nu ook de provincie Groningen gekozen voor de Lost Lemon Toolkit e-Formulieren.

Pagina's

U bent hier