Blijf op de hoogte

Nieuws

De schooltuin is al lange tijd een belangrijk onderdeel van het lespakket van de basisschool. Zelf groenten verbouwen en zien groeien is populair, met name onder kinderen.

Vandaag start de week van de alfabetisering! Zo'n 2,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen.

Dinsdag 5 september gaat in Den Haag het Maak Het Bruikbaar Festival van start! En wij zijn daarbij! Lost Lemon collega's Petra Doelen en Rebecca van der Meer zijn aanwezig en presenteren de workshop "Bouw Samen aan een Toegankelijke Digitale Overheid".

Afgelopen donderdag was Lost Lemon aanwezig op de 13e Zomerse Beursvloer Borrel in de Haarlemse Philharmonie.

Na een implementatieperiode waarin de MensCentraal suite volledig werd afgestemd op de processen van de gemeente Urk, is op 3 juli 2017 het startschot gegeven voor de ingebruikname van MensCe

Ga mee .... met ons onderzoek 'laaggeletterden in beeld' . We zijn nu een half jaar bezig met het onderwerp laaggeletterdheid. We spraken veel laaggeletterden en professionals in het veld over dit onderwerp. En het onderwerp raakt ons in ons hart.

Mooie ontmoetingen maandag bij de Zomerbijeenkomst van de 99 van Zuid Kennemerland & IJmond. Netwerken, meet & greets en vooral veel gepassioneerde enthousiaste gezichten!

Werkervaring stagiair Jan van Bedrijf & Samenleving trakteerde op zelfgemaakte appeltaart om te vieren dat hij zijn toelatingsexamen tot de Hogeschool van Amsterdam heeft behaald!

Pagina's

U bent hier