Blijf op de hoogte

Nieuws

Wij zijn opzoek naar een nieuwe citroen! Ben je een Linux systeembeheerder en toe aan een uitdagende en vernieuwende werkomgeving?

Blockchain is ‘booming’. Is het ook geschikt voor informatie-uitwisseling  in de zorg? “Jazeker,  maar alleen onder strenge voorwaarden.” Dat zegt LL-adviseur Eva Piller.

Bij het toekennen van leerlingenvervoer zijn financiële en organisatorische motieven vaak leidend, terwijl de situatie en wens van de leerling centraal zou moeten staan.

In de zomer tellen alle gemeenten steevast het aantal verzuimmeldingen van leerplichtige jongeren om (verplicht) verslag aan de minister uit te brengen.

De gemeente Zoetermeer maakt voor het laten ophalen van grof vuil sinds kort gebruik van Connect, de enterprise service bus (ESB) oplossing van Lost Lemon.

Lost Lemon is een jong en energiek bedrijf in het hart van Haarlem. Een IT bedrijf met een sociaal tintje.

Zakendoen met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Maar voor 20 tot 25 procent van alle Nederlanders is dat nu te moeilijk.

De uitvoering van de Jeugdwet en een aantal nieuwe taken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) ligt sinds 2015 bij de gemeente.

Pagina's

U bent hier