Ben jij een enthousiaste en ervaren product owner? Ben je een geboren organisator van projecten en processen? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als product owner E-dienstverlening met organisatie-skills zul je je bij Lost Lemon geen moment vervelen. Je maakt deel uit van het Lemon Made BIT-team, waar de producten Toolkit E-formulieren en Mijn GemeentePortaal (MGP) zijn ondergebracht. Samen met de ontwerpers en analisten beheer je de product backlog en bepaal je de prioriteiten voor het ontwikkelteam. Verder zorg je ervoor dat de support- en ontwikkelprocessen rond de producten worden gemonitord en je bewaakt de voortgang. Ook heb jij een belangrijke rol waar het gaat om klanttevredenheid; want jij zorgt ervoor dat de releases tijdig plaatsvinden of je hebt de klant goed geïnformeerd over een gewijzigde planning of ander verloop van het proces.

Over jou

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief en communicatief vaardig, hebt affiniteit met digitale dienstverlening en (bericht)standaarden. Je brengt veel mee vanuit andere IT-gerelateerde functies, waardoor je het beste uit je producten en het team weet te halen; zo heb je ervaring in het aansturen van collega’s in een scrum-team. En je wilt graag werken binnen een maatschappelijk betrokken organisatie.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog het volgende in huis hebt:

  • Je werkt op hbo- of academisch niveau
  • Je beschikt over een PRINCE2 of soortgelijk projectmanagement-certificaat
  • Kennis van techniek is niet noodzakelijk, affiniteit met techniek wél
  • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden jou

  • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
  • Een dynamisch team met een hoog kennisniveau
  • Flexibele werktijden
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Maatschappelijk relevant werk
  • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij de product owner E-dienstverlening die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Choose File
Choose File

Wie wordt jouw collega?

Danah werkt als Java-ontwikkelaar en Scrum-master in het MensCentraal-team. Net als het BIT-team maakt dit team deel uit van onze softwaretak Lemon Made. Danah over haar werk bij Lost Lemon:

“De sfeer binnen de organisatie stimuleert creativiteit en de flexibiliteit werkt motiverend. Daarnaast vind ik het belangrijk te voelen dat ik deel uitmaak van een bedrijf dat iets goeds doet voor mensen, zeker voor degenen die problemen hebben of wat kwetsbaarder zijn.”

Lees het interview
Interview met ontwikkelaar Danah Altroudi

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig