Ben jij een bevlogen professional met 5 jaar ervaring als projectleider? Vind je het leuk gemeenten en andere organisaties in het sociaal domein te adviseren en te begeleiden? Houd je ervan zowel bij klanten als aan onze eigen producten te werken? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als ICT-projectleider / Consultant sociaal domein bij Lost Lemon ken je geen verveling: jouw baan is vol afwisseling. Zo adviseer en begeleid je klanten rond het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, dienstverlening of (zorg)processen. Daarnaast werk je aan het ontwerpen, realiseren en implementeren van informatievoorzieningen. Je bent een netwerker, signaleert kansen in de markt en probeert die om te zetten in opdrachten.

Over jou

Je bent resultaat- en klantgericht, accuraat en werkt zelfstandig. Je hebt voelsprieten voor bestuurlijke omgevingen en voor complexe situaties. Door jouw kennis en ervaring ben je een goede gesprekspartner en kun jij de uitvoeringskracht van organisaties versterken.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding
 • PRINCE2 foundation-certificaat
 • Vijf jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur binnen het sociaal en/of het zorgdomein
 • Ervaring met vraagstukken rond informatievoorziening binnen het sociaal domein
 • Kennis van de strategische, tactische en operationele vraagstukken van gemeenten en ketenpartners
 • Ervaring met Agile en Scrum werken
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden jou

 • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
 • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
 • Flexibele werktijden
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Maatschappelijk relevant werk
 • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij de ICT-projectleider / Consultant sociaal domein die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Choose File
Choose File

Wie wordt jouw collega?

Als business consultant sociaal domein adviseert Pieter Verkaik o.a. gemeenten en ministeries op het gebied van gegevensuitwisseling of procesinrichting binnen de taken van het sociaal domein. Dat klinkt veelomvattend en dat is het ook. Pieter over zijn werk:

“Wat ik heel leuk vind is dat elke opdracht anders is, dat er steeds iets anders van je wordt gevraagd. Dat is uitdagend en daar houd ik van. En altijd werk je ergens naartoe, je hebt een duidelijk doel. Bij elke opdracht leer je nieuwe mensen kennen, want je doet het natuurlijk niet alleen. Dat werken in teamverband is fijn.”

Lees het interview
Business consultant Pieter Verkaik

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig