Connect

Met Connect beschik je over een integratieplatform dat zorgt voor een veilige, voordelige en inzichtelijke berichtenstroom.

Over Connect

Maak kennis met Connect: het betaalbare en eenvoudig zelf te onderhouden integratieplatform van Lost Lemon.

Connect handelt jaarlijks honderdduizenden berichten af voor meer dan 70 gemeenten. En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen berichten van het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk).

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Onze oplossing is gebruiksvriendelijk en flexibel en ontwikkeld voor het sociaal domein. Je beschikt over een interface waarmee je zelf:

  • de beveiliging inregelt
  • dynamisch koppelingen legt tussen de back- en mid-office-systemen
  • custom-made validatieregels toevoegt

Connect bieden we aan als SaaS-oplossing in de cloud of on-premise.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek! Een vrijblijvende demonstratie is ook mogelijk.

De voordelen van Connect

Natuurlijk biedt onze oplossing alle voordelen van een ESB: veiliger (minder connecties met het internet), voordeliger (minder beheer) en meer inzicht in de berichtstromen. Maar er is méér.

Moderne techniek

Connect maakt gebruik van open-source software van Mule. Hierdoor is en blijft de oplossing betaalbaar. Verder biedt Connect aanvullende validatie met custom-made regels en een overzichtelijke en complete logging.

Soepele implementatie en integratie

Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we vrijwel iedere koppeling en standaard in het sociaal domein. Connect kunnen we hierdoor snel ‘up and running’ krijgen. Bovendien zorgen we altijd voor een naadloze aansluiting op en flexibele integratie met de back- en midoffice-systemen.

Maatwerk is mogelijk

Wat als er geen standaard koppelvlak beschikbaar is? Dan maken we voor jouw organisatie een koppeling op maat. Inmiddels hebben we al meer dan 1.000 koppeltrajecten succesvol afgerond. Echte koppelkoningen dus.

Deskundige consultants

Onze consultants worden blij van het ontwikkelen van en werken met nieuwe informatiestandaarden. Wij implementeren Connect, adviseren als je zelf de koppelingen beheert en bieden hands-on ondersteuning. En als je dat wilt, verzorgen we het volledige beheer.

Connect in cijfers

Inzet Connect voor GGk

Het Inlichtingenbureau zet Connect in als motor achter het berichtenverkeer van het GGk (Gemeentelijk Gegevensknooppunt). Onze oplossing valideert, transformeert en routeert jaarlijks meer dan 6 miljoen berichten van het GGk rond de Jeugdwet en Wmo van meer dan 200 Nederlandse gemeenten. Met succes!

“Werken met Connect betekent minder complexiteit en vooral meer controle, voor onze gehele dienstverlening.”

Paul de Koning, Stichting Inlichtingenbureau

Wat kunnen we voor je doen?

“Connect is een optelsom van meer dan 15 jaar kennis van en ervaring met informatiestandaarden en berichtenverkeer. En het werkt supergoed!”

Hilko Jacobse, Consultant

Contact

Meer weten over of interesse in onze oplossing? Laat je gegevens achter dan nemen we contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *