Over Lemon Made

Software voor en door het sociaal domein. Lemon Made dus.

Bij Lemon Made ben je voor software in het sociaal domein aan het juiste adres. We zijn specialist in toepassingen voor Wmo, Jeugd, werk, participatie, inkomen, inburgering, schuldhulpverlening én onderwijs. We gaan graag in gesprek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Van applicaties voor regie, zorginkoop en managementinformatie tot aan een broker en burger-, leveranciers- en informatieportalen.

Onze specialisten

Met ruim 50 specialisten werken we dag in, dag uit aan onze software. Of het nu gaat om nieuwe functionaliteiten of om het doorontwikkelen van het bestaande: we zetten onze schouders eronder. Altijd in samenspraak met onze partners en opdrachtgevers. En vanzelfsprekend ontwikkeld volgens de laatste standaarden en richtlijnen van de overheid.

Meer weten?

Heb je vragen? Of heb je interesse in een vrijblijvende demo? We nodigen je graag uit voor een kop koffie óf onze persoonlijke favoriet: een glas verse citroenthee.

Vind een passende oplossing

Lost Lemon biedt 7 software-oplossingen voor het sociaal domein. Alle applicaties kunnen stand-alone worden gebruikt of worden gecombineerd. Van Wmo en Jeugd tot aan Onderwijs en Werk & Participatie; Lost Lemon helpt je verder.

Als organisatie wil je focus op de aanpak van uitdagingen als digitale dienstverlening en multiproblematiek. Goede samenwerking met (keten)partners is daarbij van groot belang. Met MensCentraal beschik je over een regie-oplossing voor deze uitdagingen, uitvoering van wetten en samenwerking.

De Sociale Monitor (SOM) maakt managementinformatie van het sociaal domein inzichtelijk. Rapportages uit de SOM zijn helder gepresenteerd en altijd actueel. Zo heb je inzicht in je huidige situatie én kun je snel bijsturen.

Leerplichttaken gaan verder dan het uitvoeren van de wet. Het welzijn van jongeren staat voorop. LeerSaam biedt een complete oplossing voor de gemeentelijke administratie, begeleiding en regie rond onderwijsprocessen.

Zorgverlening uitbesteden aan externe (zorg)partijen én regie houden op dienstverlening en bepalen wie welke zorg krijgt? Gebruik daarvoor de PDC. Je hebt inzicht in de ingekochte producten, de leveranciers en hun prijs, en het gebruik van diensten en producten door klanten.

Met Mijn GemeentePortaal kunnen inwoners en bedrijven zelf, online en op elk gewenst moment, zaken regelen. Denk aan het doorgeven van inkomsten bij een uitkering. Of het bijwerken van activiteiten in hun plan van aanpak bij ondersteuning. Dit bespaart inwoners, bedrijven én de overheid tijd.

De slimme formulieren van de Toolkit E-formulieren loodsen gebruikers door complexe aanvragen. De Toolkit bevat alle veelgebruikte formulieren voor de Participatiewet, Wmo en Jeugdwet. En voor het aanvragen van subsidies, vergunningen en evenementen.

Connect is het integratieplatform van Lost Lemon. Connect zorgt voor een veilige, voordelige en inzichtelijke berichtenstroom. Met de interface regel je zelf de beveiliging in, leg je koppelingen tussen de back- en midoffice-systemen en voeg je custom-made validatieregels toe.

Citroenige weetjes over onze software

Voordelen van onze software

Beslis mee

Bij Lost Lemon kun je eigenaar worden van open-source en open standaarden. Jouw organisatie bepaalt, samen met de andere eigenaren, aan welke eisen en functies we moeten voldoen. Ook beslis je mee over welke nieuwe functionaliteiten we als eerste bouwen.

Flexibiliteit

We denken goed na over de opbouw van onze ict-oplossingen en werken met herbruikbare ict-componenten. Denk aan koppelvlakken, een broker en een digitale centrale catalogus. Zo kunnen we snel wijzigingen doorvoeren en inspelen op beleidsontwikkelingen.

Service op maat

Een implementatie is een intensief traject. Daarom zorgen we voor een helder en op maat gemaakt implementatieplan. Mét aandacht voor techniek, communicatie en begeleiding. Je hebt vaste aanspreekpunten tijdens en ook na het traject.

Common ground

Lost Lemon is aangesloten op de Groeipact Common Ground. Dit betekent dat al onze oplossingen volledig op het gedachtegoed van Common Ground zijn gebaseerd. Data en de functionaliteit zijn bijvoorbeeld strikt gescheiden. En we werken met microservices.

Contact

Meer weten over onze software-oplossingen? We horen het graag!

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *