Romme de Graauw

Waarom Lost Lemon?
Voordat ik bij Lost Lemon kwam, heb ik voornamelijk gewerkt in omgevingen waar het vooral ‘lopende band’-werk was. Er was nauwelijks sprake van werken in teamverband of van contact met collega’s; we hadden vrijwel alleen contact met mensen van buiten. Al bij het eerste sollicitatiegesprek bij Lost Lemon voelde het hier zo anders en zo goed, dat ik direct enthousiast was. Omdat ik daarbij ook nog eens mijn interesse in maatschappelijke vraagstukken kan verdiepen en meenemen in de producten van Lost Lemon, was de keuze snel gemaakt.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben softwaretester en werk voornamelijk aan MensCentraal. Een van mijn kerntaken is het functioneel testen van de applicatie, zodat de gebruikers daadwerkelijk te zien krijgen wat er hoort te zijn. Ik ben nog lerende en ben van plan flink te groeien om ook uitgebreidere tests te kunnen oppakken die op de achtergrond van de applicatie spelen; hetzelfde geldt voor automatisering van het testen.

En naast werken?
Ik speel veel games of rollenspellen zoals Dungeons & Dragons. Ik heb mij vroeger beziggehouden met middeleeuwse vechtkunsten, al is dat recentelijk aan de fysieke kant jammer genoeg een beetje verwaterd. Nog steeds houd ik van geschiedenis en pre-moderne militaire geschiedenis. Mijn vriendin doet aan cosplay en hoewel ik zelf niet vaardig ben met knutselen, vind ik het leuk om haar te helpen en te adviseren over ideeën en de resultaten; soms sta ik zelf een beetje model voor een project. Misschien ben ik in de toekomst dus te vinden in cosplayfoto’s!

U bent hier