Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Thijs Duysens
Thijs Duysens | Lost Lemon

Thijs Duysens

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Ik heb vanuit mijn vorige functie bij de gemeente Purmerend mogen meedenken over de (door)ontwikkeling van JongerenCentraal en later MensCentraal. Wat me toen al opviel was het enthousiasme, de gedrevenheid en het kennisniveau van de ‘citroenen’. En natuurlijk de sterke maatschappelijke betrokkenheid van Lost Lemon. Dat beeld is in al die jaren niet veranderd. Dat past bij mij. Mijn drijfveer zit ‘m in het écht kunnen ondersteunen van mensen (vooral jongeren) die het (even) niet op eigen houtje redden. En dat met een integrale aanpak. Lost Lemon biedt die oplossingen.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ga onder andere aan de slag met de visieontwikkeling rond integrale dienstverlening aan jongeren door gemeenten. Ook zal ik gemeenten ondersteunen bij de implementatie van de Lost Lemon-applicaties als LeerSaam.

En wat doe je naast je werk?
Ik woon dichtbij het strand en ben daar ook in elk jaargetijde regelmatig met mijn gezin te vinden. Verder tennis en bootcamp ik wekelijks en ga ik graag naar theater en concerten. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en als Brabander hoort daar natuurlijk een lekkere versnapering bij.