Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Roxanne Meiners

Roxanne Meiners

Onderzoeker en Consultant

Waarom Lost Lemon?
Ik was op zoek naar werk met meer betekenis. De verschillende facetten van Lost Lemon spraken me direct aan (van softwaretoepassingen tot advies en onderzoek) en ik zag de mogelijkheid om positieve impact te maken in het sociaal-maatschappelijke domein. Verder voel ik me ook thuis bij de frisse en enigszins eigenzinnige uitstraling van Lost Lemon.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik werk als consultant/onderzoeker in het Minds-team. Ik ben gedreven om altijd te kijken hoe dingen beter, slimmer en relevanter kunnen. Het in kaart brengen van de behoeften en belevingswereld van doelgroepen in het sociaal domein en vervolgens te bekijken hoe hier het beste op kan worden ingespeeld, dat vind ik een mooie uitdaging. Wat ik vanuit mijn achtergrond (marktonderzoek en marketing) verder wil ontwikkelen is zowel de rol van onderzoek binnen de organisatie als wat het onze opdrachtgevers brengt.

En wat doe je naast je werk?
Het is gezellig druk met mijn ‘mannen’ (man en twee zoontjes van bijna 3 jaar en 2 maanden). Verder hebben we eind 2014 een klushuis in Amsterdam gekocht. Dat is inmiddels wel in meer dan leefbare staat, maar er blijft altijd iets te doen/verbeteren in zo’n oud pand. Naast dingen doen met mijn gezin en klussen hou ik van reizen, uitstapjes maken, lekker eten en paarden/paardrijden.