Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Pim van Heijst

Pim van Heijst

Consultant en Teamleider

Waarom Lost Lemon?
Na ruim acht jaar dat ik Lost Lemon ken, ben ik nog altijd even enthousiast. De combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, innovatieve oplossingen en de kennis binnen de organisatie is voor mij een enorme motivatie. Het geeft me de kans om samen met goede en gezellige collega’s te werken aan mooie en efficiënte oplossingen. Binnen Lost Lemon is veel mogelijk en dit past goed bij mijn ambities.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Mijn naam is Pim en zo heet mijn functie ook, ik ben Product Implementatie Manager (PIM dus). Samen met een mooi team van implementatieconsultants en projectleiders zorgen we ervoor dat onze innovatieve oplossingen op een goede en herkenbare manier worden geïmplementeerd. Ik ben er verantwoordelijk voor dat projecten en implementaties verlopen zoals je als klant mag verwachten. Daarvoor schakel ik voortdurend met verschillende collega’s en klanten; dat is dynamisch en dat vind ik erg leuk.

En wat doe je naast je werk?
Ik sport graag en sport kijken vind ik ook leuk. Je vindt me geregeld op de tennis- en padelbaan. Af en toe fiets ik nog een rondje op de wielrenfiets. Als Tukker ben ik uiteraard te vinden in de Grolsch Veste van FC Twente om de plaatselijke trots aan te moedigen. Verder hou ik van gezelligheid met familie en vrienden. Lekker eten en een speciaalbiertje mogen daarbij niet ontbreken. Verder vind ik het leuk om mooie (verre) reizen te maken met mijn vriendin Inge.