Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Marjan van Oeveren

Marjan van Oeveren

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Na jaren bij de GGD gewerkt te hebben waar ik mij verdiepte in digitale dienstverlening aan de burger, werd mijn interesse gewekt voor geïntegreerde dienstverlening door Bas van Luxemburg. Vol overgave en enthousiasme werd ik ingewijd in deze filosofie. Dat werkte zo aanstekelijk (en nog steeds) dat voor mij de overstap naar Lost Lemon in 2010 een hele natuurlijke was. Naast de inhoudelijke kennis staat Lost Lemon voor mij voor ‘gedreven persoonlijkheden met een tomeloze positieve energie’!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Op dit moment coördineer ik voornamelijk de doorontwikkelingen op het product MensCentraal, waarin we gemeenten en hun ketenpartners ondersteunen om integrale dienstverlening te leveren aan burgers met belemmeringen op wat voor terrein dan ook (denk aan schulden, geen opleiding, mobiliteitsbeperkingen, etc.). Daarnaast ben ik intern verantwoordelijk voor de planning en inzet van de mensen.

En wat doe je naast je werk?
Ik kan erg genieten van een goede film, afspreken met vrienden en op zijn tijd een mooie reis naar verre oorden. Na jarenlang gevoetbald te hebben, is een nieuwe passie in de sport nog niet gevonden. De zoektocht continues …