Marieke Doorenbosch

Consultant en Data-analyse

Waarom Lost Lemon?
Toen ik voor het eerst over Lost Lemon hoorde, had ik er meteen een goed gevoel over. Ik wil graag werken bij een organisatie die maatschappelijk betrokken is en dat is precies waar Lost Lemon voor staat. Daarnaast is de werksfeer erg prettig, met fijne en enthousiaste collega’s. En dan krijg ik ook nog volop de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Kortom, een ideale werkplek!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als data-analist doe ik voornamelijk database-gerelateerd werk en maak ik rapportages. Daardoor ben ik betrokken bij vele projecten binnen Lost Lemon. Ik ga daarnaast configuratiewerkzaamheden doen en onze consultants technisch ondersteunen.

En wat doe je naast je werk?
Als het even kan ben ik buiten te vinden, lekker in de natuur of in mijn tuin. Ik sport ook graag en doe (onder andere) aan hardlopen, bootcamp, kickboksen en badminton. Verder onderneem ik graag allerlei activiteiten met mijn twee kinderen. En dan ga ik ook nog naar concerten/festivals, maak zelf een beetje muziek (piano, cello, viool) en klus graag in en om het huis. Best actief dus. Maar met een goed boek of een mooie serie of film kan ik heerlijk ontspannen.