Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Margerethe Neijssel

Margerethe Neijssel

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Tijdens mijn opdracht bij de gemeente Zaanstad was ik onder andere verantwoordelijk voor de begeleiding van de sociale wijkteams op zowel proces- als informatievoorzieningsniveau. Hier kwam ik in contact met Lost Lemon, waarmee ik veel samenwerkte om MensCentraal door te ontwikkelen en (nog) beter te laten aansluiten bij de (werk)processen van de wijkteams.

Ik ben blij met de betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit die ik ervaar bij de collega’s. Samen met onze klanten werken we aan efficiëntere dienstverlening van de overheid en aan innovatieve oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Op dit moment ben ik voor Zorginstituut Nederland als consultant actief in het programma KIK-V. Ik verdiep me in de mogelijkheden die digitale innovaties bieden voor het verbeteren van informatie-uitwisseling in de zorg en de overheid. Het perspectief van de eindgebruiker is daarbij mijn vertrekpunt. Het programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg (KIK-V) streeft ernaar de uitwisseling van kwaliteitsinformatie in de verpleeghuissector te stroomlijnen, met meer hergebruik van gegevens.

En wat doe je naast je werk?
In het weekend ben ik te vinden bij de voetbalclub FC Amsterdam. Als vrijwilliger/wedstrijdsecretaris ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van alle voetbalwedstrijden. Ik maak deel uit van een enorm leuk team van vrijwilligers en vermaak me elk weekend weer met de jeugd die komt voetballen en de aanhang die daar bij hoort. Verder houd ik van verre reizen maken en kan ik me prima vermaken met een goed boek of spannende serie.