Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Katja van Beem
Katja van Beem - Lost Lemon

Katja van Beem

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Ik ben bij Lost Lemon terechtgekomen via mijn traineeship bij DisGover. Het gevoel was meteen goed. De open sfeer tijdens de verschillende gesprekken, de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en de bedrijfscultuur spreken mij sterk aan. Tijdens mijn traineeship (en daarvoor) heb ik ervaring opgedaan bij verschillende overheidsinstellingen, zowel als beleidsadviseur als procesadviseur in een groot verandermanagementtraject. Door deze ervaringen kwam ik erachter dat ik graag bij een organisatie werk die maatschappelijk betrokken is en met overheidsorganisaties werkt, die ik kan helpen de dienstverlening te verbeteren. Dit vind ik bij Lost Lemon.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben actief op verschillende terreinen. Zo werk ik als implementatieconsultant mee aan het KWP-project in Den Haag, ben ik als consultant werkzaam aan het programma UM bij de VNG, maar ben ik ook veel in contact met klanten in de rol als relatiebeheerder. Eigenlijk heb ik een beetje een dubbelrol, waarin ik mezelf op meerdere vlakken kan ontwikkelen, veel kan leren en de organisatie in korte tijd goed leer kennen. Ik houd ervan om aan meerdere projecten tegelijk te werken en veel om handen te hebben. Dat zie je ook terug in mijn werkzaamheden!

En wat doe je naast je werk?
Ik ben graag sportief bezig. Zo heb ik altijd geschaatst (marathon en langebaan) en ben ik nu al bijna tien jaar schaatstrainer. Iedere winter sta ik in ieder geval een avond per week in die hoedanigheid op de ijsbaan. Daarnaast heb ik afgelopen zomer les in kitesurfen gevolgd en ik heb de smaak goed te pakken. Ik ben nog niet zo goed, maar ik vind het onwijs leuk om samen met mijn vriend deze sport te ontdekken. Ook thuis vind ik het leuk om verschillende projecten op te pakken, dus doe ik vaak DIY-projectjes in en rondom het huis. Ik geef graag mijn eigen draai aan dingen en kan hier mijn creativiteit in kwijt. De vrije tijd die dan nog over is, breng ik door met vrienden en familie. Zij kunnen mij altijd porren voor een wandelingetje, spelletjesavond, een terrasje of om lekker samen te koken en eten.