Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Johan van der Waal

Johan van der Waal

Relatiebeheer

Waarom Lost Lemon?
Sinds mijn kennismaking met Lost Lemon als programmamanager Coördinatiepunt ICT Werk en Inkomen (CP-ICT) bij Divosa heb ik een band opgebouwd met deze organisatie. Die jarenlange band heeft geresulteerd in een vastere samenwerking. Omdat ik als ‘gemeentemens’ geloof in de lokale dienstverlening dichtbij de burger gefaciliteerd met de juiste kennis en innovatieve tools met een iets andere eigenwijze manier van benaderen. Bij Lost Lemon vind je dat allemaal terug.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Mijn rol omschrijf ik het liefst als verbinder tussen de klant en de Lost Lemon-organisatie. Daarbij vooral oog hebbend voor wat de klant ervaart van de diensten van Lost Lemon en dat deze zo goed mogelijk worden ingezet. En daarmee kan in mijn ogen alleen maar een mooi win-win-partnership ontstaan, met respect voor elkaars belangen.

En wat doe je naast je werk?
Mijn maatschappelijke betrokkenheid is een rode draad door mijn leven. Koersdirecteur en 6 jaar voorzitter van de Stichting Alpe d’HuZes en nu in de Raad van Toezicht van deze grootste particuliere goededoelen-organisatie (hetgeen mij zelfs heeft gebracht tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau). Voorzitter van de lokale politieke partij Culemborg van Nu. Lid van de adviesraad Sociaal Domein Culemborg. Vrijwilliger bij Cultuurcafé Vollin in Culemborg. En daarnaast een passie voor duursport. Ik ben een aantal uren in de week spinninginstructeur en rijdt zelf graag marathons tussen de 6 en 24 uur. Daarnaast wandel ik graag georganiseerde tochten van 20 tot 50 km. Verder kom ik al 55 jaar bij iedere thuiswedstrijd van Ajax. En met veel plezier besteed ik mijn overgebleven tijd aan vakanties met mijn vrouw en als ze nog mee gaan, mijn kinderen.