Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Eduardo Rivera Hernandez
Portretfoto Eduardo

Eduardo Rivera Hernandez

Systeembeheer

Waarom Lost Lemon?
Toen ik voor de eerste keer van Lost Lemon hoorde, was ik natuurlijk benieuwd naar de naam. Later las ik de reden hiervoor en hoe ‘The Spirit’ van een pionier die op zoek ging naar een goudmijn, deel uitmaakt van de filosofie van Lost Lemon. Het zoeken naar en niet opgeven tot de goudmijn of de juiste oplossing (voor de opdrachtgevers) gevonden is. Dat is een goede reden om bij Lost Lemon te willen werken maar de echte wens om mijn steentje aan het Lost Lemon-team bij te dragen, is de atmosfeer die je in dit bedrijf voelt. Iedereen is altijd bezig met zijn/haar eigen taken maar heeft ook tijd om andere collega’s te helpen, dat is de basis van een echt team.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Lost Lemon is meer dan een bedrijf dat diensten aanbiedt en opdrachten van werkgevers uitvoert, Lost Lemon heeft ook een sociale kant, dankzij die onbekende kant van Lost Lemon heb ik de kans gekregen om het beheerteam te komen versterken. Ik ben voornamelijk bezig met Windows-gerelateerde werkzaamheden, waarvoor onze Linux-beheerders bijna geen tijd hebben. Daarnaast mag ik tijd steken in mijn eigen ontwikkeling, dat is voor mij de kers op de taart bij Lost Lemon.

En wat doe je naast je werk?
Op dit moment zijn mijn kinderen grotendeels mijn 3 ‘hobby’s’. Omdat wij niet samen wonen probeer ik elke keer dat mogelijk is, iets voor ze te betekenen of samen te doen. Met pubers is dat niet altijd even makkelijk. Verder houd ik ervan om naar American Football en Moto GP te kijken, van Astronomie te leren (ik heb een telescoop thuis) en lees ik af en toe over geschiedenis in mijn vrije tijd.