Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Daan de Graaf

Daan de Graaf

Ontwikkelaar

Waarom Lost Lemon?
Na mijn Bachelor Informatica wilde ik graag gaan werken. Via een wervingsbureau werd ik gewezen op de vacature die openstond bij Lost Lemon. Het werk wat ik zocht was in de richting van software-ontwikkeling, omdat ik graag dingen maak die vervolgens gebruikt kunnen worden. Dit is het geval bij Lost Lemon en samen met de LL Academy leek mij dit een uitgelezen kans om mijn carrière hier te starten. Na het eerste gesprek was ik al overtuigd door de mensen die er werken, de passie voor innovatie en hoe zij zich inzetten binnen het sociale domein.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Momenteel ben ik nu nog aan het inwerken en de LL Academy aan het volgen. Hierbij krijg ik introducties over Lost Lemon en welke producten en diensten ze aanbieden en hoe deze zich in de praktijk bewijzen. Daarnaast zal de technische kant van de academy ons bijscholen in Wicket, een webframework om Java-applicaties op te draaien, dat in de toekomst gebruikt zal worden bij meerdere implementaties. Hierna zal ik plaatsnemen in een van de ontwikkelteams om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen.

En wat doe je naast je werk?
Naast dat ik graag in bed lig en Netflix kijk, ben ik ook creatief bezig. Ik maak graag muziek, interesseer me in graphic design en games maken en ben daarom ook constant nieuwe dingen aan het leren. Als m’n creativiteit me in de steek laat, spreek ik graag met vrienden af in het café of om iets te eten.