Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Charlotte Beeren-Wigny
Charlotte Portretfoto

Charlotte Beeren-Wigny

Marketing en Communicatie

Waarom Lost Lemon?
Ik kwam bij toeval terecht op de vacature bij Lost Lemon. Wat mij direct aansprak, was de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie. Niet veel bedrijven voelen zich oprecht verantwoordelijk voor mensen bij wie niet alles vanzelf gaat. Dat in combinatie met de kernwaarden – eigen(wijs), lenig, betrokken, sprankelend en deskundig – hebben ervoor gezorgd dat ik me sinds dag 1 thuis voel bij Lost Lemon.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik houd mij bezig met marketing en communicatie binnen Lost Lemon. Van congressen en vakbladen, tot aan de website en de huisstijl: in samenwerking met de andere collega’s zorg ik ervoor dat onze communicatiemiddelen tip-top in orde zijn. De diversiteit en het vele samenwerken houdt mijn werk uitdagend en zorgt ervoor dat iedere dag weer anders is. Wat ik extra leuk aan mijn functie vind, is dat ik veel vrijheid krijg en er dus echt mijn eigen draai aan kan geven.

En wat doe je naast je werk?
Mijn familie is actief in de watersport en ook bij mij is dit er met de paplepel ingegoten. Vroeger op zeilvakantie met mijn ouders, tegenwoordig op pad met onze eigen zeilboot. Daarnaast doe ik vanaf jongs af aan al veel vrijwilligerswerk voor onze watersportvereniging.

De tijd die ik naast werk en het zeilen overhoud, besteed ik graag aan mijn huis. Ik ben dol op planten en vind het leuk om bezig te zijn met de inrichting van het huis. Verder lees ik graag boeken en vind ik het leuk om te puzzelen. Ook experimenteer ik graag in de keuken en geniet ik (met mate) van een goed glas wijn. En als er naast dat alles nog tijd over is? Dan gaan we lekker op vakantie, het liefst zo ver mogelijk weg.