Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Bas Huisman
Bas Huisman | Lost Lemon

Bas Huisman

Partner

Waarom Lost Lemon?
Ik vergelijk bedrijven in de ICT-branche graag met garages: ze zijn hard nodig, maar vaak zie je aan de buitenkant niet welke kwaliteit ze leveren. Pas een tijdje na een onderhoudsbeurt of reparatie kun je bepalen of je tevreden bent. Lost Lemon is voor mij een goede garage.

Bij Lost Lemon zie ik mijn wens tot het leveren van kwaliteit en slimmere oplossingen in vervulling gaan. Ik wil voor een klant doen, wat hij zelf had gedaan als hij de kennis had gehad die wij in huis hebben.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Met klanten praat ik graag op strategisch niveau over hun ICT-vraagstukken op middellange en lange termijn. Maar omdat naar mijn mening ICT een rol speelt in alle lagen van een organisatie, geef ik het ook graag tactisch en operationeel de aandacht die het verdient.

Ik ben binnen Lost Lemon technisch eindverantwoordelijk voor diverse projecten. De beveiliging van persoonsinformatie in de systemen die wij beheren valt daar ook onder. Ik zie onze klanten vaak worstelen met de vraag hoe zij informatie goed én gebruiksvriendelijk kunnen beveiligen. Ik vind het een uitdaging om deze perspectieven samen te brengen en de beste oplossing te bedenken.

En wat doe je naast je werk?
Ik vind hard werken een gezond iets, maar hard ontspannen niet minder noodzakelijk. Ik werk om te leven. Als hobby houd ik mezelf daarom graag up-to-date met de laatste wereldwijde ontwikkelingen op ICT-gebied. En het dagelijks achter een bureau zitten compenseer ik met hardlopen en squash.