Gebruik van het Lost Lemon-logo

We zijn als citroenen trots op ons bedrijf én op ons logo. We vinden het dan ook fijn dat je het logo van Lost Lemon wilt gebruiken. We vragen je wel om je aan een aantal richtlijnen te houden.

Lost Lemon - Logo

Over het logo

Beeldmerk

Het logo van Lost Lemon bestaat uit een frisse citroen die, als je goed kijkt, niet van alle kanten symmetrisch is. Dit maakt onze citroen uniek. Bovendien is het realistisch: geen citroen is hetzelfde. In onze dienstverlening nemen we de mens altijd als uitgangspunt. Net als citroenen, is ook ieder mens anders. En heeft ieder mens eigen wensen, behoeften en ervaringen.

In de citroen vind je 5 ‘citroenpitten’. Deze pitten staan voor de verschillende takken van onze dienstverlening. Iedere pit biedt eigen diensten aan, maar staat ook in verbinding met de anderen. Dit symboliseert dat onze diensten aan elkaar verbonden zijn en gecombineerd kunnen worden. Want door optimaal samen te werken en expertises elkaar te laten versterken, kunnen we opgaven integraal benaderen. En zo tot écht vindingrijke en vernieuwende oplossingen komen.

Woordmerk

Naast de citroen staat onze naam ‘Lost Lemon’ met daaronder in kleinere letters de kern van onze dienstverlening: Software, consultancy, onderzoek.

Logo downloaden

Download hieronder ons logo in jouw gewenste bestandsformaat.

Is het niet mogelijk om de reguliere variant van ons logo te gebruiken? Bijvoorbeeld doordat er te weinig contrast is tussen de achtergrond en het logo? Dan staan we het toe dat je een diapositieve (witte) variant van het logo gebruikt.

Richtlijnen gebruik

  • We vragen je het logo niet kleiner weer te geven dan minimaal 140 px breed en 30 px hoog (online) en daarnaast minimaal 10 pixels (digitaal) en 3,5 mm (print) marge rondom het logo te behouden. Toch minder ruimte? Mail ons!
  • In online uitingen zien we graag dat de afbeelding van het logo een link bevat naar onze website: https://www.lostlemon.nl.
  • We vragen je het logo niet te vervormen of op een andere manier aan te passen. Bijvoorbeeld door het logo uit te rekken, te spiegelen, het beeldmerk te verplaatsen, een ander lettertype te gebruiken of het logo zonder beeld- of woordmerk te gebruiken.
  • Het is niet toegestaan ons logo (of delen ervan) te gebruiken voor een eigen logo. Ook is het niet toegestaan de naam van Lost Lemon en/of ons logo in verband te brengen met haatdragende en illegale uitingen.
  • Wil je het logo gebruiken in een betaalde campagne zoals (online) commercials en advertenties? Neem dan altijd contact met ons op.

Vragen?

Heb je vragen? Of wil je iets aan ons voorleggen? Neem dan contact op met team Communicatie en Marketing via communicatie@lostlemon.nl.

PS Wist je dat er mensen zijn die overwegen een tattoo van onze citroen te laten zetten? Mocht je daarvoor kiezen, stuur ons vooral een foto!