1 december 2022

In hoeverre heeft de Inspectie van het Onderwijs de informatievoorziening voldoende afgestemd op de behoeften en verwachtingen van haar doelgroep? Het onderzoeksteam van Lost Lemon, Lemon Lab, doet hier op dit moment onderzoek naar en jij kunt helpen!

Nog betere informatievoorziening

Voor inwoners en onderwijsprofessionals is het belangrijk te weten waarvoor zij bij de Inspectie van het Onderwijs (IvhO) terechtkunnen. Ook moeten ze de informatie die ze zoeken gemakkelijk kunnen vinden. De inspectie wil een toegankelijke, publieksvriendelijke en transparante organisatie zijn voor een breed publiek. Om de informatievoorziening nog beter te laten aansluiten bij de gehele doelgroep is er meer inzicht nodig in de doelgroep. Daarvoor gaan we in gesprek met ouders/verzorgers, leerlingen/studenten en onderwijsprofessionals.

Wie zoeken we?

Werk jij in het onderwijs (basis, speciaal, voortgezet, mbo, hbo, universiteit) of ben je ouder/verzorger van een of meer schoolgaande kinderen? Geef je dan op door ons contactformulier in te vullen. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

Goed om te weten

  • Een gesprek duurt circa 1 uur, online of op een locatie die jou uitkomt
  • De gesprekken vinden plaats van maandag 19 december 2022 t/m vrijdag 20 januari 2023
  • Als dank voor je deelname ontvang je een kleine vergoeding in de vorm van een cadeaubon

Wil je deze oproep delen met je netwerk? Dan zijn we je enorm dankbaar. Dat geldt ook als je ons in contact brengt met anderen die mogelijk willen deelnemen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de onderzoeken van ons onderzoeksteam Lemon Lab? Of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze webpagina of neem contact op.