Lost Lemon werkt door

“Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.” Met deze indrukwekkende woorden sloot premier Rutte op maandag 16 maart zijn speech af. De coronacrisis raakt iedereen: onze samenleving, de zorg, het onderwijs, overheden, het bedrijfsleven. Samen staan we sterk, als ieder zijn verantwoordelijkheid neemt. Hoe Lost Lemon dat doet?

Online overleggen
Waar andere sectoren stil vallen, zet de coronacrisis juist een forse druk op onze overheid, de zorg en het onderwijs. Vanuit Lost Lemon doen we er alles aan om onze klanten, die veelal werkzaam zijn in deze sectoren, zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze medewerkers doen dit vanuit huis. Overleggen met klanten en collega’s vinden online plaats via bijvoorbeeld Skype, Google Meets of Microsoft Teams. Uiteraard wordt er ook veel telefonisch en via de e-mail besproken.

Een webinar als oplossing
Dat de situatie soms wat creativiteit vereist, ondervond het team van Lost Lemon Lab. Op 31 maart stond een expertsessie over NT2-persona’s gepland. Door alle genomen maatregelen rondom het coronavirus, kan deze sessie in fysieke vorm niet doorgaan. Het team bedacht een oplossing: de expertsessie digitaal laten plaatsvinden in de vorm van een webinar! Net als tijdens de expertsessie, zal Lost Lemon Lab in het webinar meer vertellen over de achtergrond van de persona’s en hoe de persona-methodiek helpt bij de aanpak van laaggeletterdheid.

Het webinar vindt plaats op 31 maart van 14.00 tot ongeveer 15.00 uur. De oorspronkelijke expertsessie zat vol. Maar doordat we de sessie digitaliseren, kunnen we geïnteresseerden alsnog de kans bieden om het webinar te volgen. Heeft u interesse om deel te nemen aan het webinar? Stuur dan een e-mail naar lab@lostlemon.nl.

Wij staan voor u klaar
Hoe lang deze situatie gaat duren, weet natuurlijk niemand. U kunt er in ieder geval op rekenen dat Lost Lemon ernaar streeft u op alle fronten te helpen. Of het nu gaat om ondersteuning bij onze software-oplossingen of lopende/nieuwe onderzoeken en advisering over bijvoorbeeld regievoering en informatievoorziening. We staan voor u klaar.

U kunt contact met ons opnemen via 085 489 88 88 of info@lostlemon.nl. Want nogmaals: samen staan we sterk.

U bent hier