Home » Consultancy » Onze consultants » Noortje Wesdorp
Noortje Wesdorp | Lost Lemon

Noortje Wesdorp

Implementatieconsultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
De veelzijdigheid van het sociaal domein en van het werk dat Lost Lemon binnen het sociaal domein doet, trekt mij sterk aan. Ik hou ervan met verschillende onderwerpen en projecten bezig te zijn. Zo kan ik de ene dag in het proces van de Wmo duiken en op een ander moment meeschrijven aan een offerte voor de Rijksoverheid. Met een achtergrond in antropologie heb ik oog voor de ervaringen van verschillende doelgroepen; dat helpt mij bij het uitvoeren van consultancy-projecten binnen het sociaal domein.

Waar ik momenteel aan werk
Ik ben betrokken bij verschillende projecten, zowel intern als extern. Zo ondersteun ik het projectmanagement bij het opzetten van een nieuwe Kernsysteem Werk & Participatie bij de gemeente Den Haag. Als het zover is, ga ik aan de slag met de implementatie van de applicaties van Lost Lemon voor dit kernsysteem.

Verder ben ik momenteel actief in het ontwikkelen van ‘Lemon Prints’, dat zijn service blueprints van de verschillende onderwerpen binnen het sociaal domein. Voor deze Lemon Prints werk ik zorgvuldig uit hoe de processen binnen het sociaal domein lopen en hoe inwoners dit ervaren. Ook wordt hierin duidelijk hoe verschillende actoren binnen de gemeente samenwerken en hoe de applicaties van Lost Lemon daarbij ondersteunen.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Binnen het sociaal domein kan het altijd beter en dat geldt daarmee ook voor Lost Lemon. Bij alle projecten, zowel voor gemeenten als intern, kijken we continu hoe het nét weer iets beter kan en hoe meer mensen blijvend geholpen kunnen worden. Dit betekent dat de uitdagingen zich blijven aandienen en we nooit stilstaan. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Lost Lemon en wordt initiatief gewaardeerd.