Home » Consultancy » Onze consultants » Johan Holtrop

Johan Holtrop

Implementatieconsultant

Contact leggen? Volg mij op LinkedIn.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als implementatieconsultant stem ik samen met onze klanten (veelal gemeenten) een optimale inrichting met de applicaties van Lost Lemon af. Ik richt me daarbij in het bijzonder op de interactie met de burger met onze applicaties Mijn Gemeenteportaal (MGP) en de Toolkit E-formulieren. Daarnaast werk ik regelmatig aan koppeltrajecten waar applicaties als MGP, de Toolkit of MensCentraal met applicaties van andere leveranciers bijvoorbeeld een GBA of een zaaksysteem wordt geïntegreerd.

Waar ik momenteel aan werk
Een belangrijk deel van tijd tijd ben ik actief als test-coördinator voor het project STAP-budget bij het UWV. Deze regeling houdt in dat iedere burger een subsidie van maximaal € 1.000 kan aanvragen voor het volgen van een cursus of opleiding, om daarmee zijn/haar arbeidsmarktpositie te verbeteren. Lost Lemon levert hiervoor een portaal voor burgers en opleiders én een applicatie waarmee medewerkers van het UWV aanvragen kunnen verwerken. Als test-coördinator zorg ik ervoor dat het UWV kan testen wat Lost Lemon levert.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
Elk project is anders en vraagt een andere aanpak/methodiek of oplossing. Dat zorgt voor veel afwisseling en vaak weer nieuwe uitdagingen. Daarbij kan ik gelukkig terugvallen op fijne collega’s met uiteenlopende en aanvullende kwaliteiten.