Over consultancy van Lemon Minds

Van technische adviestrajecten tot projectleiding, en van implementatie tot onderzoek. De consultants van Lost Lemon (Lemon Minds) stropen er graag de mouwen voor op.

We zoomen niet in op één situatie, maar kijken naar het geheel waarbinnen jouw organisatie zich beweegt. Zo komen we samen tot goede resultaten.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag in gesprek met een kop koffie óf onze persoonlijke favoriet: een glas verfrissende citroenthee.

Stretchende adviezen

Met onze consultancy helpen we organisaties en processen te innoveren. We werken voor het sociaal, publiek en zorgdomein. Dankzij onze breed georiënteerde kennis en expertise zijn we in staat stretchend advies te geven.

Onderzoek én advies

Ambities vertalen naar werkende oplossingen; dat doen we graag. We geven advies over klantgericht, effectief en efficiënt werken in het sociaal domein en daarbuiten. Onze focus ligt op sociale transformatie: regievoering, bedrijfsvoering, ketensamenwerking en inwoners.

Voortbouwen op wat er al is

Vaak heb je al veel kennis, producten en vaardigheden in huis. Onze adviseurs en informatie-analisten inventariseren wat er al is. Bij jouw organisatie en in de markt. Door de aanwezige middelen op een nieuwe manier in te zetten, lossen we samen sociale vraagstukken slimmer en sneller op.

Scherpe doelen

Om het doel te realiseren, geven we je een stretchend advies. Daarmee bedoelen we dat we je uitdagen om bestaande overtuigingen en afspraken opnieuw te toetsen. Samen formuleren we scherpe en gezamenlijke doelstellingen om zo tot het beste resultaat te komen.

Verbindingen leggen

We ontwerpen ontbrekende verbindingen. Bijvoorbeeld in wet- en regelgeving, beleid en strategie, organisatie-inrichting, informatievoorziening en werkprocessen. Met onze ervaring bij een breed scala aan opdrachtgevers weten we wat er mogelijk is. En hoe je deze verbindingen snel realiseert.

Voor wie werken onze consultants?

Al meer dan 100 opdrachtgevers hebben in de afgelopen ruim 15 jaar vertrouwd op de expertise van de consultants van Lemon Minds. Een greep uit onze opdrachtgevers:

Maak kennis met onze consultants

Ons team bestaat uit business, technische en implementatie-consultants. Maar ook uit functioneel beheerders, projectleiders, consultants onderzoek en zelfs een visueel consultant. Zij vertellen je graag meer over hun projecten en ervaringen.

Twee personen in gesprek

Lees meer over onze consultants

Blijf op de hoogte

Nieuwsberichten, kennis en praktijkverhalen die we graag met je delen.

Word jij onze nieuwe collega?

Contact

Meer weten over onze consultancy-dienstverlening? We komen graag met je in contact.

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *