Yuri Zorg


Systeembeheerder

Waarom Lost Lemon?
De huidige tijd waar in de maatschappij waar in de maatschappij winst en individualisme de boventoon voeren, was voor mij de aanleiding om meer van mijn sociale en maatschappelijke idealen tot uiting te laten komen.
Lost Lemon geeft mij binnen mijn vakgebied de mogelijkheid toch iets te kunnen betekenen voor de hulpbehoeftigen in onze samenleving. Uit eigen ervaring weet ik hoe onontbeerlijk hulp voor deze mensen is.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Bij Lost Lemon ben ik samen met collega’s van het team beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en het verbeteren van de infrastructuur en geef ondersteuning aan het ontwikkelteam.

En naast je werk?
Naast mijn werk hou ik er van om historische plekken en evenementen te bezoeken. Ik ben een echt dier- en natuurmens en voel mij erg thuis in zowel de woeste als weelderige landschappen die onze aarde herbergt. Het strand, de zee en de duinen zijn een van mijn favoriete plekken om de tijd door te brengen. Ook ben trek ik graag Europa in om diverse (rock)festivals en andere bezienswaardigeden te bezoeken. Begrippen als ecologisch, biolologisch en duurzaamheid zijn zaken die mij erg aan het hart gaan en een belangrijke rol innemen in mijn dagelijks leven.

U bent hier