Wim de Jonge

Waarom Lost Lemon?
Het is voor mij is het belangrijk dat ik ook in mijn werk, al is het indirect, een steentje kan bijdragen aan het verbeteren van de situatie van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Dit werd vooral duidelijk toen ik een paar jaar buiten het sociaal domein ervaring op mocht doen. Ik miste iets belangrijks en ging op zoek. Bij Lost Lemon vond ik de mogelijkheid om weer op het snijvlak van IT, management en maatschappelijke vraagstukken bezig te zijn. Lost Lemon is betrokken bij wat er in de maatschappij speelt. Dit zie je niet alleen aan de producten en diensten. Je merkt het ook aan de manier waarop Lost Lemon is georganiseerd en er bijvoorbeeld voor kiest om mensen met wat afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om in het bedrijf mee te doen. Daar voel ik me bij thuis.

Wat doe je bij Lost Lemon?
We willen dat de release planning wordt gehaald, dat de kwaliteit blijft gewaarborgd en de onze klanten goed zijn geïnformeerd. Met dat doel voor ogen ga ik me als delivery manager bemoeien met het organiseren van de dagelijkse operatie binnen Lost Lemon Made. Ik zorg voor een goede afstemming tussen de teams onderling en het management team. Het hebben én volgen van goed werkende processen is een belangrijke aanvulling op het zelf-organiserende vermogen dat de teams van Lost Lemon al hebben. Ik ondersteun de teams bij het invullen van alle rollen en coach de collega`s bij het nemen van hun verantwoordelijkheden.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben getrouwd met Karin Anne en we hebben twee fantastische tiener-dochters. Met z`n vieren doen we aan kickboksen. Daarnaast volgen mijn vrouw en ik samen zanglessen. Ik onze kerk coördineer het kinder- en jongeren werk en organiseer ik smallgroups voor mannen. Sinds kort heb ik een oldtimer motor waar ik samen met m'n vader wat aan sleutel. Als er nog wat tijd over is probeer ik thuis wat te ontspannen met gamen of koken.

U bent hier