Young professionals bij Lost Lemon

Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je werken aan sociaal-maatschappelijke vraagstukken? En is een baan op het snijvlak van ict, consultancy en onderzoek iets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lost Lemon is een jong en energiek bedrijf in het hart van Haarlem. Met bijna 100 collega’s bedenken en ontwikkelen we dag in, dag uit innovatieve oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. We werken voor gemeenten, ministeries, bibliotheken en andere maatschappelijke organisaties.

Ben jij een citroen?

Lost Lemon bestaat uit een diverse groep collega’s. Zowel qua achtergrond, functie als persoonlijkheid. We noemen onszelf ook wel ‘citroenen’. Wat we gemeen hebben? We zijn lenig, eigen(wijs), betrokken, sprankelend én deskundig.

Meer weten?

Herken jij je hierin en ben je enthousiast geworden? We zijn altijd op zoek naar young professionals die bij ons passen. Je bent van harte welkom voor een kop koffie óf onze persoonlijke favoriet: een glas verse citroenthee.

Onze kernwaarden

Lenig, betrokken, eigen(wijs), sprankelend en deskundig: wat houdt dat dan in? We lichten het graag toe.

Eigen(wijs)

Zeg nee, dan krijg je er twee
We horen graag jouw ‘nee’ om vervolgens twee betere oplossingen aan te dragen. Wij doen niets liever dan oplossingen verzinnen, op onze eigen(wijze) manier. Door anders te denken, verrassen we klanten en zijn we concurrenten steeds een stapje voor.

Lenig

Een spagaat is niet nodig
We laten zien hoe flexibiliteit tot goede, snelle oplossingen leidt. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Lenig van geest dus.

Betrokken

Bouwen aan relaties
Bij alles wat we doen, voelen we ons méér dan leverancier. Wij willen een partner zijn. We voelen ons betrokken bij onze klanten en het gebruik van onze producten. En bij de maatschappij. Daarom nemen we alleen genoegen met de beste oplossing.

Sprankelend

Plezier spat er vanaf
Je ziet aan ons dat we ons werk leuk vinden. We geven energie aan de wereld om ons heen. Omdat we ons werk graag doen, komen we tot leuke en nieuwe oplossingen. Met een grote glimlach op ons gezicht.

Deskundig

Weten wat er speelt
We weten wat er speelt in de markt en voelen aan waar onze klanten wakker van liggen. Met onze ervaring en kennis helpen wij de wereld een beetje beter maken.

Wie worden jouw collega’s?

Benieuwd naar onze ‘fruitmand’? Ontdek wie onze citroenen (collega’s) zijn, wat ze doen en waar hun drive vandaan komt.

Maak kennis met ons team!

Aan het woord

technisch consultant Esmee

Esmee kwam na haar masterstudie aan de TU Delft bij ons werken. Over haar keuze voor Lost Lemon:

“Al tijdens mijn studie vond ik projecten die iets toevoegen aan de maatschappij het meest interessant. Ik vind het belangrijk om mee te denken over hoe iedereen kan meedoen aan en in de samenleving. En ik hou van het analyseren van complexe problemen. Ik wilde dus graag aan de slag bij een organisatie die actief is in het sociaal domein en oog heeft voor de kwetsbaren in de samenleving.”

Esmee Rusman, Technisch consultant en product owner

Contact

Heb je vragen over onze organisatie of dienstverlening? Of wil je meer weten over wat Lost Lemon voor young professionals te bieden heeft? We horen het graag!

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht *