Word jij blij van het schrijven van testplannen en -scripts? En enthousiast van het testen vanuit het perspectief van de gebruiker? Ga je altijd voor functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van webbased applicaties? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als tester bij Lost Lemon heb je een veelzijdige baan. Je beschrijft en werkt testscripts uit voor de verschillende onderdelen van onze applicaties. Je beoordeelt vanuit gebruikersperspectief of een functioneel ontwerp sluitend is. En je test onze producten vanuit dat perspectief. Daarnaast zoek je naar verbeterpunten in onze producten en de manier waarop ze worden gebruikt. Dit doe je door het gebruik te analyseren, eventueel op locatie. Ook analyseer je bugs en (derdelijns)meldingen. En dan schrijf je ook nog configuratiescripts. Je zult je dus niet vervelen.

Over jou

Je hebt organisatietalent, oog voor detail en goede analytische vaardigheden. Verder ben je geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen (Zorg & Welzijn, Werken naar vermogen, E-overheid). Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

  • Je werkt op hbo- of wo-niveau
  • Je beschikt over een TMap-certificaat (Test Engineer) of bent bereid dit te behalen.
  • Ervaring met relationele databases zou fijn zijn. Dat geldt ook voor kennis van SQL/XML/SOAP UI/Selenium
  • Beschikt over een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Wij bieden jou

  • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
  • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
  • Flexibele werktijden
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Maatschappelijk relevant werk
  • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer

Ben jij de tester die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem contact met ons op.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Functie *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

CV uploaden *

Motivatiebrief *

Wie wordt jouw collega?

Milène werkt als tester in het MC-team (MensCentraal-team), dat verantwoordelijk is voor een groot gedeelte van de ICT-oplossingen in de MensCentraal Suite. Milène over haar werk:

“Collega’s bouwen functionaliteiten voor MensCentraal die door onze ontwerpers zijn bedacht. Aan de hand van de ontwerpdocumenten test ik of alles goed werkt. Tijdens het testen denken we ook mee met de ontwerper. Het uitgangspunt is altijd hoe de eindgebruiker er het fijnste mee kan werken.”

Illustratie van Tester Milène Starkenburg

Over Lost Lemon

Lost Lemon is een jong en energiek bedrijf in het hart van Haarlem. Een ict-bedrijf dat opereert in het sociaal domein. We bedenken en ontwikkelen innovatieve oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken (voor gemeenten, ministeries en andere organisaties).

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. We helpen onze klanten met uitdagende vraagstukken en weten het verschil te maken. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. We doen ons werk met plezier en dat leidt tot goede en innovatieve oplossingen.