Ben jij een ontwikkelaar en heb je ervaring met Java? Zet jij je tanden graag in complexe materie? Heb je een passie voor het ontwikkelen van kwaliteitssoftware? Wil je een baan met perspectief in een groeiend en bloeiend bedrijf? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Java-ontwikkelaar bij Lost Lemon ken je geen verveling: jouw werk bij ons is vol afwisseling. Zo lever je een bijdrage aan zowel het functioneel als technisch ontwerptraject, voert gestructureerd softwarematige wijzigingen door, bent alert op bedreigingen in projecten en analyseert productieverstoringen.

Over jou

Je bent analytisch en nauwkeurig. Je bent flexibel, resultaat- en klantgericht en bent communicatief vaardig. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je doet dat graag ook in een team. Tot slot neem je verantwoordelijkheid voor het resultaat van jouw werk.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • Afgeronde hbo- of wo-studie, bij voorkeur Informatica
 • Kennis van en ervaring met Docker, Wicket, Bootstrap, JSF, REST, JSON, Spring Boot, Orbeon, Mule ESB, Maven, Cucumber, Javascript, Git, Jira, Gitlab, Webservices, Java Enterprise Edition (JEE), Spring (Core) en Scrum
 • Ervaring is een pré, maar ook als je nog beginnend ontwikkelaar bent komen we graag met je in contact.
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden jou

 • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
 • Een leuk team met hoog kennisniveau
 • Technisch uitdagende projecten
 • Flexibele werktijden
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Maatschappelijk relevant werk
 • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer

Ben jij de Java-ontwikkelaar die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem contact met ons op.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Functie *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

CV uploaden *

Motivatiebrief *

Wie wordt jouw collega?

Danah werkt als Java-ontwikkelaar en Scrum-master in het MC-team, dat verantwoordelijk is voor een groot gedeelte van de ict-oplossingen in de MensCentraal Suite. Danah in een interview over haar werk bij Lost Lemon:

“Je hier kunt blijven groeien, ook in bredere zin, nog los van de cursussen en trainingen die je volgt. Het is voor mij ook in dit opzicht work in progress; zo kan ik mezelf op een leuke manier blijven ontwikkelen.”

Interview met ontwikkelaar Danah Altroudi

Over Lost Lemon

Lost Lemon is een jong en energiek bedrijf in het hart van Haarlem. Een ict-bedrijf dat opereert in het sociaal domein. We bedenken en ontwikkelen innovatieve oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken (voor gemeenten, ministeries en andere organisaties).

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. We helpen onze klanten met uitdagende vraagstukken en weten het verschil te maken. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. We doen ons werk met plezier en dat leidt tot goede en innovatieve oplossingen.