Ben jij een Java-ontwikkelaar met drie jaar ervaring? Zet jij je tanden graag in complexe materie? Heb je een passie voor het ontwikkelen van kwaliteitssoftware? Wil je een baan met perspectief in een groeiend en bloeiend bedrijf? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Java-ontwikkelaar bij Lost Lemon ken je geen verveling: jouw werk bij ons is vol afwisseling. Zo lever je een bijdrage aan zowel het functioneel als technisch ontwerptraject, voert gestructureerd softwarematige wijzigingen door, bent alert op bedreigingen in projecten en analyseert productieverstoringen.

Over jou

Je bent analytisch en nauwkeurig. Ook ben je flexibel, resultaat- en klantgericht. Verder ben je communicatief vaardig en schrijf je makkelijk. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je doet dat graag ook in een team. Tot slot neem je verantwoordelijkheid voor het resultaat van jouw werk.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • Afgeronde hbo- of wo-studie, bij voorkeur Informatica
 • Kennis van en ervaring met Docker, Wicket, Bootstrap, JSF, REST, JSON, Spring Boot, Orbeon, Mule ESB, Maven, Cucumber, Javascript, Git, Jira, Gitlab, Webservices, Java Enterprise Edition (JEE), Spring (Core) en Scrum
 • Drie jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voorleggen

Wij bieden jou

 • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
 • Een leuk team met hoog kennisniveau
 • Technisch uitdagende projecten
 • Flexibele werktijden
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Maatschappelijk relevant werk
 • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Ons HRM-team (hrm@lostlemon.nl) beantwoordt graag al je vragen. Je kunt ook bellen naar het HRM-team via 085 489 88 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Ben jij de Java-ontwikkelaar die we zoeken? Vul onderstaand formulier in, dan hoor je snel van ons.

Choose File
Choose File

Wie wordt jouw collega?

Danah werkt als Java-ontwikkelaar en Scrum-master in het MC-team, dat verantwoordelijk is voor een groot gedeelte van de ict-oplossingen in de MensCentraal Suite. Danah in een interview over haar werk bij Lost Lemon:

“Je hier kunt blijven groeien, ook in bredere zin, nog los van de cursussen en trainingen die je volgt. Het is voor mij ook in dit opzicht work in progress; zo kan ik mezelf op een leuke manier blijven ontwikkelen.”

Lees het interview

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig