Wij zijn op zoek naar een implementatieconsultant die de door Lost Lemon ontwikkelde applicaties implementeert bij de klant, meestal gemeenten. Ben jij graag de spin in het web, zowel bij de klant als binnen Lost Lemon? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als implementatieconsultant inventariseer je de werkprocessen van de klant en doet verbetervoorstellen, waardoor het werkproces optimaal wordt ondersteund door de nieuwe applicatie(s). Ook breng je de benodigde koppelingen met andere applicaties en basisregistraties in kaart en coördineer je de implementatie inhoudelijk. Verder begeleid je de tests, geeft demo’s en verzorgt de training aan de eindgebruikers. Bij bestaande klanten ben je altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen in de dienstverleningen middels ict- of procesaanpassingen. Je werkt nauw samen met de accountmanagers, projectleiders en product owners binnen Lost Lemon. Kortom: de spin in het web.

Over jou

Je bent zelfstandig, voelt je verantwoordelijk, denkt actief mee over de doorontwikkeling van applicaties, kan omgaan met privacygevoelige informatie en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon daarnaast belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

  • een afgeronde relevante hbo/wo-opleiding
  • minimaal twee jaar ervaring als consultant en/of projectleider bij een consultancy-organisatie, rijksoverheid, gemeente en/of uitvoeringsorganisatie in het sociaal domein
  • kennis van informatiekundige vraagstukken binnen het sociaal domein
  • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voorleggen

Wij bieden jou

  • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
  • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
  • Flexibele werktijden
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Maatschappelijk relevant werk
  • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Ons HRM-team (hrm@lostlemon.nl) beantwoordt graag al je vragen. Je kunt ook bellen naar het HRM-team via 085 489 88 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Ben jij de implementatieconsultant die we zoeken? Vul onderstaand formulier in, dan hoor je snel van ons.

Choose File
Choose File

Wie wordt jouw collega?

Lost Lemon levert niet alleen applicaties, maar biedt ook uitgebreide ondersteuning bij de implementatie; zodat de gemeente haar taken in het sociaal domein optimaal kan uitvoeren en de applicatie aansluit op het gewenste werkproces. Sicco is één van de implementatieconsultants bij Lost Lemon.

“Ik heb er expliciet voor gekozen aan de productkant van Lost Lemon te werken. Dat klinkt technischer dan het is. Ik bouw niet zelf, ben ook geen techneut. Wel vind ik het leuk om met gemeenten mee te denken over hoe we onze applicaties het beste kunnen configureren.”

Lees het interview

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig