Zijn pro-actief, de ‘redder in nood’ en doe-het-zelf begrippen die jou als een handschoen passen? Ben jij communicatief vaardig en werk je graag direct met klanten? Heb jij een sterk analytisch vermogen, ben je een puzzelaar en houd je van een uitdaging? En zit je ook nog eens barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor de applicatiesupport van Lost Lemon. Geen dag is hierdoor hetzelfde. Proactief, klantgericht, hulpvaardig en doe-het-zelf: dat is wat onze supportmedewerkers kenmerkt. Je toekomstige collega’s zijn efficiënte puzzelaars die creatief complexe vraagstukken oppakken, analyseren, reproduceren en (laten) oplossen. Dat moet ook wel, want in deze functie ben je de schakel tussen de interne organisatie en de klant.

Kom je bij ons werken, dan beantwoordt je vragen en adviseert gebruikers over onze applicaties, verzorgt (maand)rapportages voor klanten en volgt de ontwikkeling van onze applicaties. Ook stel je in nauwe samenwerking met de ontwikkelteams releasemails op en zorg je dat FAQ’s up-to-date zijn, zodat klanten zelf aan de slag kunnen. Verder zorg je samen met je team ervoor dat Lost Lemon voldoet aan afspraken uit de service-level agreement (SLA) met gemeenten. Kortom: een afwisselende functie met mogelijkheid tot uitbreiding met diverse taken, afhankelijk van je kennis, kunde en interesse.

Over jou

Jij kunt goed luisteren, bent een meedenker en niet bang om je – met argumenten onderbouwde – mening te geven. Extra kennis vergaren is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt goed prioriteiten stellen en multi-tasken. Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen in het sociaal domein, denk bijvoorbeeld aan zorg en welzijn, werken naar vermogen en digitale overheid.

Ben jij daarnaast eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • Je werkt op hbo-niveau
 • Werken met ICT-systemen is voor jou geen probleem
 • Je spreekt en schrijft vloeiend en sprankelend Nederlands
 • Werkervaring in het sociaal domein, IT of beheer is een pré
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden jou

 • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
 • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
 • Flexibele werktijden
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Maatschappelijk relevant werk
 • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Choose File
Choose File

Wie worden jouw collega’s?

Op onze helpdesk werken onder andere Arthur, Jeroen, Karin en Tom. Zij zijn de vraagbaak en vaste basis voor onze klanten. Verschillende persoonlijkheden, die in elk geval één ding gemeen hebben: aan enthousiasme ontbreekt het niet. Zij vertellen over hun werk:

“Het is fijn als je de klant ⎼ intern of extern ⎼ verder kunt helpen, het probleem kunt oplossen, kortom: het verschil kunt maken. En … geen dag is hetzelfde. De werkzaamheden behelzen zoveel meer dan alleen vragen beantwoorden aan de telefoon of per e-mail.”

Lees het interview

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig