Ben jij een functioneel ontwerper en zet je je tanden graag in complexe materie? Ga je altijd voor optimaal resultaat? En zit jij barstensvol citroenfrisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als ontwerper bij Lost Lemon ken je geen verveling: jouw baan is vol afwisseling. Zo inventariseer en analyseer je (bestaande) informatiesystemen en gegevensstromen en komt met voorstellen om die te verbeteren. Ook ontwerp je ⎼ je bent niet voor niets ontwerper ⎼ nieuwe informatiesystemen en informatiestromen, stelt een functioneel ontwerp op en werkt use cases en -stories uit. Verder leg je werkinstructies vast en komt met verbetervoorstellen.

Over jou

Je ondersteunt met plezier jouw collega’s in het ontwikkelteam. Je bent analytisch en nauwkeurig, flexibel, resultaat- en klantgericht. Je werkt graag in een team, maar gaat ook zelfstandig aan de slag. En je neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat van je werk.

Als teamspelers vinden we het bij Lost Lemon daarnaast belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook eigen(wijs), sprankelend, lenig, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker als je ook nog de volgende kwaliteiten in huis hebt:

  • Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je schrijft makkelijk
  • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden jou

  • Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan
  • Een dynamisch team met hoog kennisniveau
  • Flexibele werktijden
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Maatschappelijk relevant werk
  • Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij de functioneel ontwerper die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Choose File
Choose File

Over Lost Lemon

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. Horen we: ‘Dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder.

Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. Dat leidt tot goede vernieuwende oplossingen en we doen ons werk met plezier. Zo helpen we onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken en maken we het verschil.

Jong en energiek
Hartje Haarlem
Advies, onderzoek en software voor maatschappelijke vraagstukken
Actief in het sociaal domein
Voor én met gemeenten en andere overheden
Lenig, (eigen)wijs, sprankelend, betrokken en deskundig