Geloof jij in het inzetten van open-source software van de overheid? Denk jij dat allerlei formulieren op de website van gemeentes wel beter kunnen? Heb je oog voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de opdracht

De “Toolkit E-formulieren” is een SaaS-oplossing, waarmee gemeenten en andere overheidsinstanties eenvoudig burgers en bedrijven faciliteren in het online digitaal regelen van hun overheidszaken. Deze toolkit is ontwikkeld in samenwerking met gemeenten. Het is gebaseerd op Orbeon, een van de grootste en krachtigste open source producten voor het bouwen van webformulieren.

Sinds de bouw van deze toolkit is er een nieuwe Javascript SDK gekomen voor Open Forms om client-side aan te sluiten op slimme formulieren, inclusief inloggen via DigiD en gegevens kunnen voorinvullen uit diverse bronnen.

In deze opdracht ga je op zoek naar de beste manier om de bestaande formulieren in de toolkit aan te sluiten om de nieuwste front-end technologie van Open Formulieren.

Over jou

Jij kunt een oplossing bedenken rondom integratie vraagstukken tussen generieke formulieren en achterliggende backend componenten. Je bent in staat om een werkende geheel op te bouwen, gebruikmakend van diverse bestaande componenten en nieuwe code.

Daarnaast ben je iemand die:

  • toe is aan de laatste fase van je hbo studie;
  • graag samen tot een mooi resultaat komt;
  • een goede dosis aan enthousiasme met zich mee brengt;
  • leergierig en nauwkeurig is;

Onze beloftes

  • Gezellig team waar we jouw visie en input waarderen;
  • Mogelijkheid om deels thuis als op ons kantoor in Haarlem te werken;
  • Binnen Lost Lemon vinden wij jouw ontwikkeling erg belangrijk, om die reden wordt je actief gecoacht;
  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid, een marktconforme stagevergoeding en afhankelijk van de opdracht een laptop.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.

Solliciteer

Ben jij de stagiair die we zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, dan hoor je snel van ons. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Velden met een * zijn verplicht, de overige velden zijn optioneel.

Functie *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

CV uploaden *

Motivatiebrief *

Over Lost Lemon

Lost Lemon is een jong en energiek bedrijf in het hart van Haarlem. Een ict-bedrijf dat opereert in het sociaal domein. We bedenken en ontwikkelen innovatieve oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken (voor gemeenten, ministeries en andere organisaties).

Wat de ontwikkelingen ook zijn, als deskundige en betrokken organisatie zien wij altijd mogelijkheden. We helpen onze klanten met uitdagende vraagstukken en weten het verschil te maken. Bij Lost Lemon doen we het nét even anders en denken nét even wat verder. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Wij geloven in samenwerken en in onze eigen kracht. We doen ons werk met plezier en dat leidt tot goede en innovatieve oplossingen.