Suzanne WesterhofWaarom Lost Lemon?
Ik ben in 2010 voor het eerst in contact gebracht met Lost Lemon. Hier ben ik begonnen als gebruikersmanager bij de helpdesk en later ook steeds meer gemeenten gaan bedienen als gemeentecoach. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan omdat Lost Lemon een energiek, informeel en gezellig bedrijf is.Omdat het in 2012 nog kriebelde om op reis te gaan en meer van de wereld te ontdekken ben ik weggegaan om dit allemaal te ontdekken. In 2014 kwamen de wegen van Lost Lemon en mij weer samen en twijfelde ik niet om weer aan de slag te gaan!
 
Wat doe je?
Ik ben teruggekomen bij Lost Lemon als gemeentecoach voor MensCentraal. Dit betekent dat ik gemeenten en hun samenwerkingspartners ondersteun bij het bedenken en implementeren van nieuwe, efficiente bedrijfsprocessen met MensCentraal als ondersteunende applicatie. Ik begeleid deze processen van begin tot einde, van bedenken tot implementeren en verzorg ook de nazorg.

Wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk bij Lost Lemon heb ik een eigen bedrijf met een vriendin waarbij we via markten en internet o.a. sjaals verkopen die we importeren uit Nepal. Ook sport ik erg graag zoals hardlopen en tennissen en breng ik veel tijd met vrienden en zussen door en reis ik erg graag.

 

U bent hier