Suzanne van Muiswinkel

Product owner

 

Waarom Lost Lemon?
Lost Lemon maakt producten met een maatschappelijk belang en als afgestudeerd psycholoog spreek dat mij enorm aan. De technische oplossing voor het sociale probleem van een grote doelgroep is een product waarin ik mijn persoonlijke behoefte en groei kan exploreren en ontwikkelen. Mensen helpen op persoonlijk niveau als therapeut is zeer waardevol. Echter de diverse algemene problemen voor deze en vele andere mensen weg kunnen nemen is minstens net zo belangrijk. Bij Lost Lemon krijg ik de kans aan dit doel te werken. Daarnaast mag ik met mensen werken met wie ik op professioneel en persoonlijk vlak een hele goede klik heb.

Wat doe je?
Ik heb voor Lost Lemon al verschillende rollen vervuld. Ik ben van de helpdesk doorgegroeid naar volwaardig gebruikersondersteuner en heb een heel team mogen opzetten. Ondertussen werd ik consultant en heb ik opdrachten bij het Ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland gedaan. Toen rolde ik weer terug de productkant op en heb ik als implementatiecoach gewerkt bij verschillende gemeente. Nu ben ik product owner, de schakel tussen de gemeente en het ontwikkelteam van één van onze producten. Ik denk mee over kansen voor het product en maak ik een planning met het SCRUM team om deze te verwezenlijken. De diversiteit van mijn werk is wat mij scherp houdt.

En naast je werk?
Om te ontspannen en fit te blijven doe ik aan hockey en bootcamp. Ik vind het een heerlijk gevoel als ik me voor de volle 100 procent heb gegeven en eigenlijk geen stap meer kan zetten. Daarnaast houd ik van winkelen, uit eten gaan, films of series kijken en als er tijd over blijft een boek lezen. Het liefst doe ik dit met mijn vriend, vriendinnen of familie, omdat ik graag mensen om me heen heb. 

 

U bent hier