Suzanne van Muiswinkel

Junior Consultant

Waarom Lost Lemon?
Dit jaar studeer ik af en behaal ik een master in de Klinische Psychologie. Daarnaast wil ik mijn interesses op het gebied van bedrijfskunde en technologie graag verder ontwikkelen. Toen ik Lost Lemon leerde kennen sprak het maatschappelijk belang van de producten mij direct aan. De technische oplossing voor het sociale probleem van een grote doelgroep is een product waarin ik mijn persoonlijke behoefte en groei kan exploreren en ontwikkelen. Mensen helpen op persoonlijk niveau als therapeut is zeer waardevol. Echter de diverse algemene problemen voor deze en vele andere mensen weg kunnen nemen is minstens net zo belangrijk. Bij Lost Lemon krijg ik de kans aan dit doel te werken.

Wat doe je?
Ik heb voor Lost Lemon een business case opgesteld voor de Toolkit e-formulieren in de zorg. Daarnaast ben ik bezig met het analyseren van MensCentraal om te kijken hoe zorginstellingen en wijkteams het kunnen gaan gebruiken bij hun werkzaamheden en communicatie met partners. Dit wil ik bereiken door mijn kennis over de geestelijke gezondheidszorg en mijn interesse voor de bedrijfstechnische kant van het onderzoek te combineren.

En naast je werk?
Om te ontspannen en fit te blijven doe ik aan hockey en bootcamp. Ik vind het een heerlijk gevoel als ik me voor de volle 100 procent heb gegeven en eigenlijk geen stap meer kan zetten. Daarnaast houd ik van winkelen, uit eten gaan, films of series kijken en als er tijd over blijft een boek lezen. Het liefst doe ik dit met mijn vriend, vriendinnen of familie, omdat ik graag mensen om me heen heb.

 

U bent hier