Simon Duindam

Gebruikersmanager
 
Waarom Lost Lemon?
Na de afronding van de master Social psychologie aan de UvA zocht ik het vervolg van mijn loopbaan in de IT. Via Benno Kaandorp ben ik bij Lost lemon gekomen. Hij beschreef de organisatie als jong, innovatief en flexibel met hoogopgeleide collega's die experts zijn in hun vakgebied. Dit paste precies in het plaatje van de ideale organisatie waar ik me met mijn ambitie en leergierigheid verder kan ontwikkelen. Sinds de eerste dag dat ik bij Lost Lemon werk kan ik vertellen dat de beschrijving van Benno helemaal klopte en ben ik meer dan blij om deel uit te mogen maken van dit team! 
 
Wat doe je?
Op het gebied van gebruikersmanagement ondersteun ik gebruikers bij de verschillende IT producten die wij bieden. Daar houdt het verhaal niet op. Wij analyseren op een pro-actieve manier het gebruik van onze producten en vertalen dat door naar advies aan, zowel de gebruikers, als aan de gemeentecoaches en consultants binnen Lost lemon. Dit allemaal voor de optimalisatie van de producten en perfect maatwerk voor de verschillende klanten.
 
En naast je werk?
Naast mijn werkzaamheden bij Lost lemon ben ik bezig met mijn eigen bedrijf dat zich richt op arbeidsbemiddeling tussen personeel in de zorg en instituten in Zwitserland. Daarnaast ben ik een fanatieke voetballer. Gedurende het reguliere seizoen ben ik actief op het veld en in de zaal. Buiten het seizoen, in de zomermaanden, doe ik ook nog aan beachsoccer. De tijd die over blijft besteed ik het liefst met mijn vriendin, vrienden en familie.

U bent hier