Sharon Komen

Junior Solution Designer 

Waarom Lost Lemon?

Lost Lemon sprak me meteen aan vanwege de combinatie tussen IT en maatschappelijke problematiek. Echt een bedrijf dat iets probeert te betekenen voor de zwakkeren in de maatschappij. Toen ik vervolgens iets van de cultuur proefde, werd ik nog enthousiaster. Iedereen is bereid om elkaar te helpen en samen naar één doel toe te werken, dat is leuk om deel van uit te maken.

Wat doe je?

Als Junior Solution Designer ben ik vooral bezig met het maken van functioneel ontwerpen. Dus ik denk na over wat systemen moeten kunnen, waarbij ik me ook richt op gebruiksvriendelijkheid. Er kan heel veel mogelijk zijn, maar als een eindgebruiker het systeem niet makkelijk kan gebruiken, schiet je er niet veel mee op. Daarnaast denk ik mee en stel kritische vragen om tot de beste ‘solutions’ te komen!

En naast werken?

Vermaak ik me met vrienden uit mijn studententijd in het mooie Leiden. Of als ik in een creatieve bui ben schilder ik wat, ga verder aan een jasje waar nu nog één mouw aan zit of zoek een nieuw recept om uit te proberen. Daarnaast kan ik me in de tijd die over is verliezen in een goed boek of goede serie.

U bent hier