Rogier Worm

Waarom Lost Lemon?
Ik heb 25 jaar in het sociaal domein gewerkt, aan diverse projecten en programma’s. Op LinkedIn zag ik een vacature voorbij komen van Lost Lemon. Er werd gerept over projectmanagement, software, consultancy en sociaal domein. Ik zag duidelijk raakvlakken, heb geschreven en twee energieke en enthousiaste gesprekken gehad.

Ik zie Lost Lemon als een enerverend bedrijf met hart voor de sociaal-maatschappelijke insteek. Iedereen is goed benaderbaar en meer dan bereid mee te kijken en mee te denken over verschillende zaken. Zo vind ik het mooi dat er een overleg is gestart voor projectmanagers binnen Lost Lemon, zodat wij kunnen leren van elkaar, waar theorie en verdieping besproken kan worden en waar ruimte is voor casuïstiek.

Wat doe je?
Als projectleider ben ik op dit moment actief voor het project van Haarlemmermeer. Het is fijn te merken dat dit lekker gaat, niet in de laatste plaats dankzij de zeer gewaardeerde collega’s waarmee ik dit project doe.

Wat doe je naast je werk?
Ik speel gitaar in een band, waarmee we normaal gesproken met enige regelmaat optreden. Door corona was dit helaas totaal van de baan. In de regel ben ik minstens één keer per week in onze eigen studio te vinden, waar we kunnen opnemen en oefenen. In deze corona-tijd creëren we vooral thuis nieuwe muziek en sturen wij dat elkaar toe. Ik was naast de band ook actief als plaatjesdraaier (geen DJ, daar moet je dingen voor kunnen…), maar ik had geen zin meer in feesten en partijen. Lounge-setjes draaien op het strand vind ik wel nog steeds leuk om te doen. Ook squash ik twee keer per week en onderneem ik veel met mijn vrouw en twee dochters. Ik ben veel op de manege te vinden, al rijd ik zelf geen meter op zo’n beest. En dan probeer ik ook nog aan lezen toe te komen (Jo Nesbo, Mo Hayder, Jussi Adler-Olsen, dat soort werk) en kijk regelmatig films en series.

U bent hier