Roald van Wonderen


Junior Tester 

 

Waarom Lost Lemon?
Door de verscheidenheid aan ICT-oplossingen, die allemaal sociaal maatschappelijke doelen dienen. Het is/blijft mooi om te zien dat LL flexibel is, veel mogelijkheden kan voordragen en goed kan inspelen op veranderingen binnen het sociaal-maatschappelijk domein.

Wat doe je binnen Lost Lemon?
Testen! In het bijzonder, het testen van onze MensCentraal webapp. Deze software - info te lezen op de gelijknamige website - is op wekelijkse basis onderhevig aan doorontwikkeling en 'customization', wat doorlopend testen vereist. Om meerdere testprocessen te versnellen en schaalbaar te maken, zal ik me ook bezig gaan houden met uitbreiding van zgn. automated (regression) testing.

En wat doe je naast je werk?
Op het moment van schrijven bestaat de vrije tijd het liefst uit het bezoeken van verschillende mensen (van alle leeftijden!), Verder kijk ik af en toe graag een film/serie, handel wat op de 'cryptocoinbeurs' (voor m'n Lambo...) en trap soms een balletje. De 'lange vrije tijd' vul ik het liefst met een wintersportvakantie of een trip naar een mooi eilandje.

U bent hier