Ricardo van Tongeren

Systeembeheer

Waarom Lost Lemon?
In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als systeembeheerder en backend programmeur bij kleine tot middelgrote bedrijven. Lost Lemon is een informeel devops bedrijf met een goede structuur en procedures. Deze zijn er om efficiënt en foutloos te kunnen werken en ik vind dat erg belangrijk gezien wij veel met burgerzaken en gemeenten werken. Voor mij is deze structuur een reden geweest om voor Lost Lemon te gaan werken.

Wat doe je?
Bij Lost Lemon ben ik samen met collega’s van het team beheer verantwoordelijk voor het onderhouden van de servers, infrastructuur en het doorvoeren van updates aan de door ons ontwikkelde applicaties. Tevens zorg ik dat mijn collega’s hun werk kunnen uitvoeren.

En naast je werk?
Ik woon samen met mijn vriendin en in onze vrije tijd spelen we geregeld een van de vele bord of kaart games die we in de kast hebben staan. Naast gamen aan tafel doe ik dat ook digitaal op de bank waar ik tevens enkele maanden van mijn leven verspild heb aan het kijken van series. In de tijd die overblijft schrijf ik graag applicaties.

U bent hier