Pim van Heijst

Waarom Lost Lemon?
Tijdens mijn werk bij de afdeling Werk & Inkomen bij de gemeente Enschede was ik met veel plezier betrokken bij het ontwikkelen en optimaliseren van de werkprocessen. Onderdeel hiervan was de implementatie van MensCentraal en zodoende maakte ik voor het eerst kennis met Lost Lemon. Ik was direct onder de indruk van de deskundigheid en de oplossingen die geboden werden om als gemeente efficiënt je dienstverlening te organiseren. Daarnaast spreekt de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf mij als bestuurskundige erg aan. Lost Lemon biedt mij de ideale mogelijkheid om samen met professionele en enthousiaste collega’s gemeenten en hun ketenpartners te helpen de samenleving zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat doe je?
Als consultant help ik gemeenten en hun ketenpartners structuur te bieden en hun werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten met behulp van MensCentraal. Hiervoor ga ik bij gemeenten op bezoek om mee te denken, ondersteuning te bieden en te helpen de werkwijze te optimaliseren. Mijn werkgebied is voornamelijk het mooie oostelijke deel van het land.

En naast je werk?
Naast mijn werk vind ik het leuk om me bezig te houden met het aanschouwen en beoefenen van sport. Ik ben als beoefenaar regelmatig op de tennisbaan te vinden en als toeschouwer kom ik onder andere graag in het voetbalstadion. Verder vind ik het leuk om te stappen met vrienden en (verre) reizen te maken.

U bent hier