Peer Naupold

Waarom Lost Lemon?
De afgelopen 12 jaar was ik bezig met het oplossen van technische vraagstukken van klanten, maar ik wilde ook in de ontwikkeling van software duiken. Daarom volgde ik een opleiding ‘fullstack development’. Daarnaast ging ik op zoek naar een baan, waarin ik iets voor mensen kan betekenen en bereiken. Ik werk graag mee aan projecten voor het sociaal domein. Toen ik de kans kreeg als software tester bij Lost Lemon aan de slag te gaan, was ik dus direct enthousiast.  En dan blijkt het ook nog een leuk team in een fijne werkomgeving.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als software tester - de naam zegt het al - test ik verschillende onderdelen van MensCentraal. Zo hoop ik bij te dragen aan storingsvrije software. We kijken vanuit het gebruikersperspectief, want we vinden het belangrijk dat de eindgebruikers zonder problemen met ons systeem kunnen werken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Mijn kat geeft me veel rust en kracht. Daarnaast ben ik vaak bezig met verschillende klussen, bijvoorbeeld met mijn CNC machine, electronics en coding. Ook experimenteer ik graag met muziek en geluid.

U bent hier