Patrick Bijlenga van Uden

Consultant
Contact leggen? Stuur mij een e-mail.

Over mijn werk bij Lost Lemon
Als business consultant leer ik de organisaties van onze klanten goed kennen om ze gedegen te kunnen adviseren. Zo begeleid ik organisaties bij het optimaliseren van operationele processen of bij het vergroten van de effectiviteit van hun strategie. Einddoel is altijd medewerkers te helpen taken, processen en resultaten blijvend en duurzaam te verbeteren. Als deze verbeterslag samengaat met de implementatie van één van onze producten, werk ik als projectmanager intensief samen met onze implementatie-consultants.

Waar ik momenteel aan werk
Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van diverse applicaties bij de gemeenten Leeuwarden en Heerenveen. Het programma ‘Toekomst gegevensuitwisseling werk en inkomen’ (TWI) draait om het ontsluiten van gegevens uit het domein ‘Werk en Inkomen’ ⎼ bijgehouden door overheidsinstanties zoals het UWV, de SVB en het IB ⎼ met als doel de burger meer regie te geven over het gebruik van die gegevens. In dit project analyseer ik sociale wetgeving zodat we processen rond de Algemene Bijstand kunnen automatiseren.

Wat mijn werk leuk en uitdagend maakt
De continue ontwikkelingen in het sociaal domein zorgen voor een afwisselend en uitdagend werkveld. Samenwerken met mensen en het puzzelwerk dat daarbij komt kijken, vind ik één van de belangrijkste elementen in mijn werk.

U bent hier