Wilfred Burleson - Lost Lemon

Wilfred Burleson

Delivery Manager

Waarom Lost Lemon?
Ik ben er al lang van overtuigd dat een software suite organisaties de meeste mogelijkheden biedt, zowel in brede zin als voor alle mogelijke toepassingen op een organisatiespecifiek onderdeel. Daarom zie ik de suite als de beste standaardoplossing voor organisaties. Bij Lost Lemon kan ik een bijdrage leveren aan een product dat die oplossing biedt. Een mooie uitdaging binnen een mooi bedrijf. Dat Lost Lemon een open cultuur en korte lijnen kent, is overduidelijk en dat spreekt mij sterk aan.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als delivery manager vorm ik een brug tussen onze opdrachtgevers en de teams die onze producten ontwikkelen en onderhouden. Daarnaast heb ik een brugfunctie tussen de ontwikkelteams en de teams die bijdragen aan implementatie en onderhoud van onze producten. Dit om onze dienstverlening optimaal te laten verlopen, volgens afspraak met en naar wens van onze opdrachtgevers. Mijn speerpunten zijn: op tijd, betrouwbaar en hoge kwaliteit.

En wat doe je naast je werk?
Ik wandel graag een stevig stuk met onze hond, het liefst voordat ik aan het werk ga of in het weekend in de duinen. Verder lees ik graag, luister naar muziek en geniet ik ervan om met vrienden af te spreken: onder het genot van een goed glas keuvelen en herinneringen ophalen. Maar het meest geniet ik van onze kleindochter, nog maar pas geboren en nu al een kleine dondersteen.