Vincent Vos

Implementatieconsultant

Waarom Lost Lemon?
De afgelopen jaren heb ik met veel genoegen gewerkt voor een landelijke zorgaanbieder. Ik was onder andere verantwoordelijk voor het berichtenverkeer met verschillende gemeenten. Hierdoor weet ik dat gemeenten binnen het sociaal domein geen makkelijke taak hebben en dat iedere gemeente zijn eigen methode hanteert. Ik had veel contact met een oud-medewerker van Lost Lemon en tijdens onze gesprekken merkte ik dat we veel raakvlakken hebben. Ook sprak hij enthousiast over Lost Lemon, over de open sfeer en de toegankelijkheid. Zo bedacht ik dat Lost Lemon wel eens de volgende stap in mijn carrière zou kunnen zijn, wat werd versterkt toen ik de website bezocht. Lost Lemon heeft een duidelijke missie en visie waarin ik me herken.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben een van de implementatieconsultants binnen het Minds-team. In die rol ondersteun ik de klanten bij de implementatie van de door Lost Lemon ontwikkelde applicaties.

En wat doe je je naast je werk?
In mijn vrije tijd houd ik er van om te sporten (hardlopen, fietsen of sportschool), maar koken is ook een hobby van me.