Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Tobie van Rees
Tobie van Rees | Lost Lemon

Tobie van Rees

Implementatieconsultant

Waarom Lost Lemon?
Al jaren werk ik in de sociale sector. Ik zocht echter een nieuwe ingang om werk te kunnen doen waarbij ik toch sociaal betrokken kon zijn maar op een andere manier. Toen ik werd benaderd of ik geïnteresseerd was om bij Lost Lemon op gesprek te komen en viel alles op zijn plaats.

Ik kende Lost Lemon als gebruiker van MensCentraal. De gedrevenheid en flexibiliteit van de mensen waar ik mee werkte sprak mij altijd erg aan. Nu mag ik deel uitmaken van dit team en denk ik mee aan mooie en efficiënte oplossingen.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben gebruikersmanager en ondersteun de gebruikers van onder andere Menscentraal, de Participatieladder en de Toolkit E-formulieren. Verder ondersteun ik de MensCentraal gemeentecoaches en de gemeentes die Erow implementeren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de communicatie over MensCentraal en geef ik trainingen aan gebruikers van MensCentraal.

En wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd maak ik veel lol met mijn drie zoontjes. Zij zijn een geweldig excuus om weer met lego te mogen spelen en racebanen te bouwen. Daarnaast speel ik gitaar in een band waarmee ik af en toe ook optreed, ik schrijf een column voor een lokaal magazine en heb nog altijd de wens om een boek te schrijven. Aangezien ik nu niet meer naar mijn werk kan fietsen, heb ik mijn hardloopschoenen onder het stof vandaan gehaald en probeer ik weer wat kilometers te maken.