Stefan Rijnsburger | Lost Lemon

Stefan Rijnsburger

Consultant en projectleider

Waarom Lost Lemon?
Na jaren in diverse functies te hebben gewerkt, waarvan de laatste jaren als projectmanager/consultant bij een softwarebedrijf, wilde ik graag overstappen naar een bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Via een oud-collega die al bij Lost Lemon werkt hoorde ik over een interessante vacature en zo is het balletje gaan rollen. Al bij het eerste gesprek werd me duidelijk dat hier een informele sfeer en fijne dynamiek heerst.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als implementatie-consultant ben ik verantwoordelijk voor een juiste implementatie van de door Lost Lemon ontwikkelde applicaties, zoals MensCentraal en Mijn GemeentePortaal. Verder ben ik actief met de technische inrichting van de Toolkit E-formulieren.

En wat doe je naast je werk?
Ik mag graag hardlopen en zo nu en dan doe ik, als recreant, mee aan een wedstrijd. Met mijn gezin ga ik regelmatig lekker naar bos of strand of bezoek een pretpark. Daarnaast vind ik het heerlijk om languit op de bank een serie te bingewatchen en in de zomer mag een festival zeker niet op de to-do-lijst ontbreken.