Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Ralph Backx
Ralph Backx | Lost Lemon

Ralph Backx

Implementatieconsultant

Waarom Lost Lemon?
Voor ik bij Lost Lemon aan de slag ging, heb ik tweeënhalf jaar met veel plezier in de parlementaire informatievoorziening gewerkt. Toen ik op de vacature bij Lost Lemon stuitte, heb ik echter geen moment getwijfeld om te reageren. Werken voor een organisatie waar maatschappelijke betrokkenheid voorop staat, was voor mij een perfect fit. Het op innovatieve wijze meedenken en meewerken aan de verbetering van de gemeentelijke (IT-)dienstverlening in het sociaal domein, geeft mij veel energie. Lost Lemon is in mijn ogen een unieke en aantrekkelijke werkgever, vanwege het energieke en flexibele karakter, de deskundige professionals en het interessante scala aan opdrachtgevers.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als implementatieconsultant help ik onze opdrachtgevers met de soepele implementatie en doorontwikkeling van verschillende ─ door Lost Lemon ontwikkelde ─ software-applicaties. Deze applicaties zijn ontworpen om de uitvoering van verschillende wetten in het sociaal domein, waaronder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), te vergemakkelijken.

En wat doe je naast je werk?
Ik woon al geruime tijd in het mooie Den Haag. In het weekend vind ik het leuk om met vrienden in eigen stad een hapje te gaan eten en drinken. Verder ben ik groot liefhebber van het strand en ga ik graag naar het museum, op stedentrip in Europa en bind ik jaarlijks de latten onder op wintersport.