Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Pieter Verkaik
Portretfoto Pieter

Pieter Verkaik

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Voordat ik bij Lost Lemon kwam heb ik verschillende digitaliseringstrajecten bij meerdere gemeenten meegemaakt. Centraal in veel projecten stond het verbeteren van de dienstverlening (aan de hand van zaakgericht werken) en efficiënter inrichten van de interne processen. Bij één opdracht raakte ik ondergedompeld in het sociaal domein en dat smaakte naar meer! Na twee gesprekken bij Lost Lemon was ik zo enthousiast geworden dat mijn keuze vast stond. Ik zag gastvrijheid, enthousiasme en betrokkenheid. En ja, dat wilde ik ook!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als adviseur en projectleider ben ik actief binnen het sociaal domein: digitaliseringstrajecten, systeemimplementaties, procesverbeteringen en verandertrajecten. Centraal in mijn werk staat het bereiken van het gewenste resultaat. Op dit moment ben ik bij de gemeente Waterland als ‘kwartiermaker / procesondersteuner digitalisering sociaal domein’ bezig met de organisatiecultuur en met het in beeld brengen van problemen bij enkele technische koppelingen tussen systemen.

En wat doe je naast je werk?
Ik doe veel aan hardlopen en lees veel boeken over mijn club, Feyenoord. Zelf ben ik er ook eentje aan het schrijven: over dé stadsderby (tegen Sparta) …